Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Η εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS υποδέχεται το 2022 με την Ανακοίνωση Νέου Έργου
Η εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS υποδέχεται το 2022 με την Ανακοίνωση Νέου Έργου

Η εταιρεία AFRICANOS PROPERTY DEVELOPERS υποδέχεται το 2022 με την Ανακοίνωση Νέου Έργου

Η Εταιρεία Africanos Property Developers υποδέχεται το 2022 χαρίζοντας στην πόλη μας ένα ακόμα εξαιρετικό οικοδόμημα στην περιοχή των Καμάρων Λάρνακας. Πρόκειται για το έργο KAMARES SUNSHINE RESIDENCES.

 Tο έργο KAMARES SUNSHINE RESIDENCES, προβλέπεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2023 ακολουθώντας πιστά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και κανονισμούς με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα παραγωγής.

Το KAMARES SUNSHINE RESIDENCES είναι τετραώροφο και αποτελείται από δύο διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων ανά όροφο, ενώ παράλληλα τα δύο διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου απολαμβάνουν το προνόμιο της ιδιωτικής χρήσης του «roofgarden».Όλα τα διαμερίσματα της Εταιρείας Africanos Property Developers παραδίδονται με ένα χώρο αποθήκευσης και ένα χώρο στάθμευσης.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε ότι τα διαμερίσματα σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία του οικοπέδου (δείτε το βίντεο που ακολουθεί), θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από την μια την θέα της Αλυκής και από την άλλη την θέα των Καμάρων οι οποίες κατά τις βραδινές ώρες φωταγωγούνται και είναι άκρως εντυπωσιακές.

Για τον χάρτη της περιοχής πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

KAMARES SUNSHINE RESIDENCES

 Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το 75% των διαμερισμάτων έχουν ήδη πουληθεί!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα έργα της Africanos Property Developers, η ομάδα είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 8:00 -17:30 για συναντήσεις κατ’ ιδίαν ή  και τηλεφωνικώς στο +357 24-828161 ή και στέλνοντας email στο: [email protected] .

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε καθημερινά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Send this to a friend