Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Απεβίωσε γνωστός Κύπριος στη Βρετανία: «Πέτα ψηλά Στέλιο μου» (ΦΩΤΟ)
Απεβίωσε γνωστός Κύπριος στη Βρετανία: «Πέτα ψηλά Στέλιο μου» (ΦΩΤΟ)

Απεβίωσε γνωστός Κύπριος στη Βρετανία: «Πέτα ψηλά Στέλιο μου» (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην κυπριακή παροικία της Βρετανίας σκόρπισε ο θάνατος του Στέλιου Κωνσταντινίδη, ο οποίος ασχολήθηκε ενεργά με την προώθηση της Κύπρου στους τουριστικούς κύκλους της χώρας.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, «ο Στέλιος ήταν μια θρυλική φιγούρα στον τομέα του τουρισμού που η αγάπη του για την Κύπρο τον ανάδειξε σε Πρέσβη στο Ηνωμένο Βασίλειο για την προώθηση του τουρισμού στο νησί. Ένας μαχητής, ένας φίλος, ένας οικογενειάρχης που θα μας λείψει πολύ».

Ο Κύπριος καταλείπει τη σύζυγό του Έμμα και τις τρεις του κόρες Σουζάνα, Νάταλι και Στέφανη. Έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στους κύκλους της τουριστικής βιομηχανίας της Βρετανίας, ενώ είχε δουλέψει για πάνω από 20 χρόνια στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού στο Λονδίνο.

Θα μείνει στη μνήμη πολλών ως Πρέσβης του τουρισμού για την Κύπρο στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντας ταξίδια με Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες στο νησί και διοργανώνοντας εκδηλώσεις. Οι συνάδελφοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, «είναι συντετριμμένοι από το θάνατό του και αγωνίζονται να βρουν τις λέξεις για να περιγράψουν τη συμβολή του στην προώθηση της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η Μαρία Αυγουστή, που δούλεψε επίσης στο πλευρό του Στέλιου, θυμάται ότι του έφτιαξε μια τούρτα γενεθλίων για τις 24 Οκτωβρίου, όταν έκλεισε τα 57 του. «Το να μην βλέπουμε ή να μην μιλάμε στον Στέλιο μοιάζει αδιανόητο. Είμαστε συντετριμμένοι. Είχαμε μια εξαιρετική εργασιακή σχέση, εργαζόταν σκληρά και υπήρξε πολύ υποστηρικτικός καθ’ όλη τη διάρκεια των 20 χρόνων που ήταν συνάδελφος και φίλος, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων […]. Θα μου λείψει το χιούμορ του, το χαμόγελό του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ! Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα, πέτα ψηλά Στέλιο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend