Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Λάρνακα: Ενημερωτική εκδήλωση Οικολόγων για τη διαχείριση αποβλήτων
Λάρνακα: Ενημερωτική εκδήλωση Οικολόγων για τη διαχείριση αποβλήτων

Λάρνακα: Ενημερωτική εκδήλωση Οικολόγων για τη διαχείριση αποβλήτων

Ενημερωτική εκδήλωση της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας του Κινήματος για τις αλλαγές που αφορούν τον τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων στην Κύπρο.

Ανακοίνωση

Νομοθετικές αλλαγές, που αφορούν τον τρόπο διαχείρισης, τόσο των οικιακών αποβλήτων, όσο και γενικότερα των αποβλήτων στην Κύπρο, προωθούνται από την Πολιτεία και συζητούνται αυτή τη στιγμή στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Με αφορμή τις πιο πάνω αλλαγές, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, παρουσιάζει σε εκδήλωση της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας τις επερχόμενες ρυθμίσεις αλλά και το πως θα μπορούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να μειώσουν ουσιαστικά το κόστος που τους επιβάλλεται ετησίως στα σκύβαλα.

Προσκαλούμε το κοινό να κοπιάσει στη Νέα Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στις 16:00 για να ενημερωθεί για τις αλλαγές και να λύσεις τις όποιες απορίες του. Θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται με βάση τα διατάγματα COVID19.

Send this to a friend