Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή και το περιβάλλον της Αθηένου»
Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή και το περιβάλλον της Αθηένου»

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή και το περιβάλλον της Αθηένου»

Ο Δήμος  Αθηένου ανακοινώνει  τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Η ζωή και το περιβάλλον της Αθηένου», που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00 στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου από τον Δήμαρχο Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει όλες τις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν στα πλαίσια ανοικτού Διαγωνισμού Φωτογραφίας που είχε προκηρύξει ο Δήμος Αθηένου με το ίδιο θέμα και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει τις ευχαριστίες του και συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν, οι οποίοι μέσα από το φωτογραφικό τους ενδιαφέρον κατέδειξαν τη μοναδικότητα και τις ομορφιές της Αθηένου και παράλληλα ανέδειξαν την αξία της έννοιας του ενεργού πολίτη και της ανάπτυξης του ειλικρινούς ενδιαφέροντος για τα κοινά.

Απονεμήθηκαν τα πιο κάτω βραβεία

1ο Βραβείο στη Φωτογραφία με τίτλο «Άγρια Μεσαρκά», της  Δανάης Ιεροδιακόνου.

2ο Βραβείο στη Φωτογραφία με τίτλο «Στη στράτα του Κάστρου», της Μαρίας Φάνου.

3ο Βραβείο στη Φωτογραφία με τίτλο «Η εποχή του Θερισμού», της Έλενας Σταύρου.

Έπαινος σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν οι Ευανθία Χάβα, Πέτρος Καποδίστριας, Ιωάννα Βασιλείου και Αντώνης Μαρμαράς.

Νοείται ότι η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί νοουμένου ότι οι συνθήκες που θα επικρατούν σε ό,τι αφορά την πανδημία από τον Κορωνοϊό θα το επιτρέπουν, ως επίσης οι πρόνοιες των σχετικών Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.

Απαραίτητη η επίδειξη SafePass στην είσοδο.

Send this to a friend