Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Θλίψη για τον πάτερ Ανδρέα: «Ζήστε τη ζωή στο έπακρο. Έτσι θα σας θυμούνται»
Θλίψη για τον πάτερ Ανδρέα: «Ζήστε τη ζωή στο έπακρο. Έτσι θα σας θυμούνται»

Θλίψη για τον πάτερ Ανδρέα: «Ζήστε τη ζωή στο έπακρο. Έτσι θα σας θυμούνται»

Θλίψη στην κυπριακή παροικία του Λονδίνου σκόρπισε ο θάνατος του Πρωτοπρεσβύτερου Ανδρέα Χατζησαββή σε ηλικία 68 ετών.

Σε ανακοίνωση της οικογένειας που δημοσιεύει η Παροικιακή, αναφέρει ότι:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Πρωτοπρεσβύτερου Ανδρέα Χατζησαββή την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, σε ηλικία 68 ετών. Αφήνει πίσω την σύζυγο του, Πρεσβυτέρα Μαρία, τις κόρες του Ελισάβετ και Ιωάννα, τους γιούς του Σταύρο και Παύλο, τους γαμπρούς του Παρασκευά και Αντώνιο, της νύφες του Γεωργία και Καρολίνα και τα εγγόνια του Μαίρη, Πέτρο, Μιχαήλ, Ανδρέα και Χριστιανό. Επί 40 χρόνια ο πατήρ Ανδρέας υπηρέτησε ακούραστα και πιστά τους ενορίτες του και συνανθρώπους του. Πάντα ήταν στο πλευρό όλων εκείνων που χρειάζονταν βοήθεια και τους υποστήριζε για να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες της ζωής. Η κηδεία του θα τελεσθεί στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στο Wightman Rd, N8 OLY το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 10:00 πμ και η ταφή στο κοιμητήριο του New Southgate στις 2:00 μμ.

Η παρηγοριά θα δοθεί στο St John the Baptist Wightman Rd, Church Hall. Για όσους επιθυμούν, αντί για λουλούδια θα υπάρχει ένα κουτί δωρεάς για την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού, το North London Hospice και το Moorfields Eye Hospital.

«Στη ζωή μην είσαι σπουδαίος άνθρωπος, αλλά κάποιος που κάνει σπουδαία πράγματα για πολλούς ανθρώπους! Ζήστε τη ζωή στο έπακρο, αγαπήστε τη ζωή που ζείτε και κάντε πάντα τους ανθρώπους ευτυχισμένους! Έτσι θα σας θυμούνται!».

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend