Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Απεβίωσε 49χρονη Κύπρια στο ΗΒ: «Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, δίκαιη, έντιμη»
Απεβίωσε 49χρονη Κύπρια στο ΗΒ: «Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, δίκαιη, έντιμη»

Απεβίωσε 49χρονη Κύπρια στο ΗΒ: «Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, δίκαιη, έντιμη»

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 49χρονη Κύπρια, Ελένη Μιχαήλ, η οποία νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο St. Bartholomew στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας, την οποία δημοσιεύει η Παροικιακή, αναφέρει ότι «με άκρατη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο της Ελένης (Χέλεν) Μιχαήλ η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 49 ετών στις 11ης Οκτωβρίου 2021 στο Νοσοκομείο St. Bartholomew από καρδιακή ανεπάρκεια.

Πάλεψε πολύ σκληρά όσο λίγοι διάφορες καταστάσεις υγείας περιλαμβανομένου και καρκίνου, σε νεαρή ηλικία και έκτοτε υπέφερε με την καρδιά της που τελικά την νίκησε. Η Ελένη ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, δίκαιη, έντιμη και όλες αυτές οι χάρες της εκπροσωπούνταν στους ρόλους της ως μητέρα, σύζυγος, θεία, νονά και φίλη. Αφήνει πίσω τον τεθλιμμένο της σύζυγο Κρις, τη θυγατέρα της Στεφανία, την αδελφή της Άρτεμις και αδελφοτέχνια, τον αδελφό της Σταύρο, τους γονείς της Μαρία και Στέφανο και υπόλοιπους στενούς συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία της θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας στο Wood Green στις 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. και η ταφή στο κοιμητήριο του Edmonton.

Send this to a friend