Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Μάχη για την πρωτιά στο Μετροπολιτάνο
Μάχη για την πρωτιά στο Μετροπολιτάνο

Μάχη για την πρωτιά στο Μετροπολιτάνο

*Στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Λίβερπουλ στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του ΤσάμπιονςΛιγκ.

2322: Atletico Madrid – Liverpool FC 22:00 («Wanda Metropolitano»)

Ατλέτικο: Το προγραμματισμένο της παιχνίδι με τη Γρανάδα την Κυριακή (17/10) πήρε αναβολή λόγω των καθυστερημένων αφίξεων των παιχτών της από της εθνικές ομάδες. Έτσι πιο πρόσφατο της ήταν το εντός έδρας με τη Μπαρτσελόνα, όπου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ των Λεμάρ και Σουάρες στο 23′ και 44′ αντίστοιχα. Έχοντας πια περισσότερες μέρες ξεκούρασης, η Ατλέτικο πάει στο απαιτητικό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το ΤσάμπιονςΛιγκ με στόχο το τρίποντο που θα τη φέρει επικεφαλής του δευτέρου ομίλου. Στην προηγούμενη αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «μαδριλένοι» έμειναν από το 20′ πίσω στο σκορ, ενώ εννέα λεπτά μετά το γκολ που δέχθηκαν απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα από την αποβολή του Κεσί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παίζοντας πια με παίκτη περισσότερο, η Ατλέτικο όπως ήταν λογικό άσκησε πίεση, η οποία στο τέλος έφερε καρπούς, αφού έφτασε στην ανατροπή με γκολ των Γκριζμάν (84′) και Σουάρες (90+7). Την ερχόμενη Κυριακή (24/10) ακολουθεί το εντός έδρας με τη πρωτοπόρο ΡεάλΣοσιεδάδ.

Αγωνιστικά νέα: Για ακόμη ένα ματς θα παραμείνει εκτός ο Σάβιτς (στόπερ), ο οποίος εκτίει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Οι Χιμένες (στόπερ), Μάρκος Γιορέντε (μέσος) και Κούνια (επιθετικός) ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται κανονικά.

Πιθανή ενδεκάδα:Όμπλακ, Χιμένες, Φελίπε, Ερμόσο, Τρίπιερ, Κόκε, Γιορέντε (Κοντογκμπιά), Λεμάρ, Καράσκο, Γκριζμάν (Ζοάο Φέλιξ), Λ. Σουάρες.

Λίβερπουλ: Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν συνάντησε η Λίβερπουλ στο Σαββατιάτικο (16/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ, ισοπεδώνοντας την με 5-0. Από νωρίς ο Μανέ (8′) έδωσε το προβάδισμα στους «reds», με τον Φιρμίνο να διπλασιάζει τα τέρματα τους λίγο πριν από την ανάπαυλα (37′). Στην επανάληψη ακολούθησαν άλλα δύο γκολ με τους Φιρμίνο (52′) και Μανέ (54′), ενώ στο 90+1 ο Βραζιλιάνος επιθετικός ολοκληρώνοντας το χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο ΤσάμπιονςΛιγκ η Λίβερπουλ προέρχεται από εύκολη βραδιά στο «Ντραγκάο», κερδίζοντας την Πόρτο με 1-5, φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς, οι οποίοι την βρίσκουν στη κορυφή του δευτέρου ομίλου. Ακολουθεί (24/10) το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «ΌλντΤράφορντ».

Αγωνιστικά νέα: Επιστρέφουν οι βασικοί Άλισον (τερματοφύλακας) και Φαμπίνιο), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο Σαββατιάτικο αγώνα με τη Γουότφορντ, αφού καθυστέρησαν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα λόγω των συμμετοχών τους με την εθνική Βραζιλίας. Εκτός για ακόμη ένα θα μείνουν οι χαφ Έλιοτ, Τζόουνς και Τιάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα:Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

Προϊστορία: Σε αγώνα που διεξήχθη την περσινή σεζόν στο «Μετροπολιτάνο», η Ατλέτικο ήταν η νικήτρια επί της Λίβερπουλ με 1-0.

18.02.20 Champions League Ατλέτικο Λίβερπουλ 1:0

****Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται απόψε στη Μαδρίτη, με την Ατλέτικο να θέλει μόνο τη νίκη για να προσπεράσει τη Λίβερπουλ και να πατήσει κορυφή, ενώ οι «κόκκινοι» βολεύονται και με ισοπαλία. Αναμένουμε λοιπόν να γίνει μεγάλη μάχη, αφού οι δύο ομάδες παλεύουν για την πρωτιά στον όμιλο. (Χ ημίχρονο ή Χ τελικό στο 1,72, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

Για περισσότερους αγώνες για το στοίχημα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Meridianbet.

MOBILEAPPLICATIONBONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

 

Send this to a friend