Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η Meridian Gaming Group πραγματοποίησε μια εκστρατεία CSR (εταιρική κοινωνική ευθύνη) κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.
Η Meridian Gaming Group πραγματοποίησε μια εκστρατεία CSR (εταιρική κοινωνική ευθύνη) κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Η Meridian Gaming Group πραγματοποίησε μια εκστρατεία CSR (εταιρική κοινωνική ευθύνη) κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Την τελευταία μέρα του G2E, η ομάδα παρουσίασε τα αποτελέσματά της για την καταπολέμηση της πανδημίας και ανέφερε ότι είχε δωρίσει πάνω από 1 εκατ. Δολάρια σε έργα που σχετίζονται με τον Covid. Επίσης η ομάδα ανέφερε ότι έφτασε σε 150 ευρωπαϊκές, LatAm και Αφρικανικές χώρες.

Η MeridianGaming έχει προσαρμόσει διάφορα σημεία πώλησης σε πύλες εμβολιασμού σε όλο τον κόσμο. είναι διαθέσιμα όχι μόνο στους υπαλλήλους αλλά και σε όλους τους πολίτες που θέλουν να εμβολιαστούν.

Από την αρχή της πανδημίας, η ομάδα εργάζεται για να βοηθήσει στις τοπικές κοινότητες των περιοχών όπου δραστηριοποιούνται. Η Meridian συνεργάστηκε επίσης με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να βοηθήσει στην παγκόσμια διάδοση του εμβολίου, το πρόγραμμα CovidRelief και το SolidarityResponsePlan. Ο ΠΟΥ μπόρεσε να υποστηρίξει τις πιο ευάλωτες χώρες του κόσμου για τις προσπάθειες τους να ξεκινήσουν εκστρατείες εμβολιασμού κατά του Covid, που αυτό οφείλεται σε πολλές εταιρείες που υποστήριξαν τον Οργανισμό.

Εκπρόσωπος της Meridianανέφερε:«Για πάνω από 18 μήνες, η MeridianGaming υποστήριξε εθνικά νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα, ασφαλή σπίτια, κέντρα μετάγγισης, κέντρα γεροντολογίας, ΜΚΟ κοινωνικής πρόνοιας, ιδρύματα υγείας σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Ένωση, LatAm, Κεντρική Αμερική, Αφρική , και την Ασία. Οι κοινότητές μας δοκιμάστηκαν σε δύσκολο αγώνα όσο ποτέ άλλοτε. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο το παράδειγμα της Meridian μας υπενθυμίζει ότι η παγκόσμια αλληλεγγύη είναι η μόνη βιώσιμη αξία σε περιόδους αβεβαιότητας».

Η Meridian είναι πάροχος αθλητικών στοιχημάτων. Αδειοδοτημένος φορέας τυχερών παιχνιδιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με πλήρως ανεπτυγμένη επιχείρηση σε τομείς και κανάλια τζόγου σε στοιχηματικά καταστήματα παγκοσμίως.

 

 

Send this to a friend