Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Το Premium Bonus είναι ΕΔΩ!
Το Premium Bonus είναι ΕΔΩ!

Το Premium Bonus είναι ΕΔΩ!

Μια καινούργια προσφορά είναι πλέον κοντά σας και δεν είναι άλλη από το PremiumBonus.

Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιμη από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα, εβδομαδιαία από 06/10/2021 μέχρι 22/05/2022, Στο PremiumBonuso παίκτης δικαιούται 10% ως επιπλέον ποσό μπόνους με τις καταθέσεις του, με το μέγιστο ποσό που μπορεί να λάβει ως Μπόνους από την εν λόγω προσφορά είναι €150 (εκατό πενήντα ευρώ) ανά μήνα και το ελάχιστο θα πρέπει να είναι €10 (δέκα ευρώ).

Επίσης ο παίκτης θα πρέπει να στοιχηματίσει ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης του σε δελτία τα οποία περιέχουν 4 ή περισσότερες επιλογές παιχνιδιών ΜΟΝΟ από τις εξής κατηγορίες: EnglishPremierLeague, ItalianSeriaA, GermanBundesliga, SpanishPrimeraDivision,FranceLigue 1, με ελάχιστη συνολική απόδοση 5.00 και ελάχιστο ποσό πληρωμής (stake) €10.

Προκειμένου να πιστωθεί στον Meridianbet λογαριασμό σας το PremiumBonus, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών, μέσω email στο [email protected], μετά την διευθέτηση των δελτίων σας.

Δελτία τα οποία έχουν τοποθετηθεί με μπόνους ποσό από το PremiumBonus, έχουν μέγιστο ποσό αποπληρωμής τα €300 (τριακόσια ευρώ).

Μόλις το ποσό του PremiumBonus πιστωθεί στο λογαριασμό του παίκτη, είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό εντός 7 (επτά) ημερών. Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν στοιχηματίσει το ποσό εντός του χρονικού διαστήματος, αυτό θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό του.

Επιπλέον, δελτία τα οποία έχουν τύχει πρόωρης εκταμίευσης (turbocashout) ή δελτία με σύστημα, ΔΕΝ θα συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.

Η πίστωση του PremiumBonus στον λογαριασμό σας στην meridianbet.com.cy θα πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από τη στιγμή της διευθέτησης του/των δελτίων σας και εφόσον πληρούνται οι όροι αυτής της προσφοράς. Η πίστωση του εν λόγω μπόνους θα πραγματοποιείται μέσω ειδοποίησης στο λογαριασμό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PremiumBonus μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 

Send this to a friend