Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ξέρει τον τρόπο για το ζητούμενο η Ίντερ
Ξέρει τον τρόπο για το ζητούμενο η Ίντερ

Ξέρει τον τρόπο για το ζητούμενο η Ίντερ

*Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στο «Ολίμπικο» με τη Λάτσιο να υποδέχεται την Ίντερ για την 8η αγωνιστική της SerieA Ιταλίας.

1428: Lazio Rome – Inter Milano 19:00 («StadioOlimpico»)

Λάτσιο: Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια για τη Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τη μεγάλη της νίκη (3-2) στο τοπικό ντέρμπι με τη Ρόμα. Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Μπολόνια και μ’ αυτή την αστάθεια που τη χαρακτηρίζει είδε την απόσταση από την τετράδα να αυξάνεται στους τέσσερις. Ζητούμενο πλέον για την ομάδα του ΜαουρίτσιοΣάρι είναι η επιστροφή στις νίκες και στο ντέρμπι με την Ίντερ ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα της έδινε μεγάλη ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Αγωνιστικά νέα: Εκτίει ποινή τιμωρίας ο Ατσέρμπι (στόπερ), ενώ συνεχίζει να είναι παροπλισμένος ο Ιμόμπιλε (επιθετικός). Επίσης εκτός λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Ζακάνι (χαφ) και Αντεκάνιε (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Ρέινα, Μάρουσιτς, Λουίς Φελίπε, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λατσάρι, ΛούκαςΛέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Πέδρο, Μουρίκι, Άντερσον.

Ίντερ: Πάρα πολύ δύσκολη νίκη με 1-2 και με ανατροπή για την Ίντερ στην έδρα της Σασουόλο, ένα γήπεδο το οποίο δεν περνάει και τα πιο εύκολα κάθε χρόνο. Στο 22′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το πέναλτι του Μπεράρντι, για να πάνε στο ημίχρονο με το υπέρ τους προβάδισμα. Ωστόσο στην επανάληψη η είσοδος του Τζέκο (57′) βοήθησε πάρα πολύ τους «νερατζούρι», με τον Βόσνιο επιθετικό να χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να βρει δίκτυα και τον ΛαουτάροΜαρτίνες στο 78′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να δίνει στην ομάδα του το πολύτιμο τρίποντο. Γενικά η Σασουόλο ήταν πιο απειλητική κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως αυτή που χαμογέλασε ήταν η Ίντερ, η οποία πήρε το ζητούμενο. Έτσι η ομάδα του ΣιμόνεΙντζάγκι έφτασε τις πέντε νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και με συνολικό απολογισμό 5-2-0 διατηρήθηκε στη τρίτη θέση και στο -4 από τη κορυφή.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει τραυματίας ο Σένσι (χαφ), όπως και οι Μπραζάο (τερματοφύλακας), Έρικσεν (χαφ), οι οποίοι δεν επηρεάζουν το πλάνο.

Πιθανή ενδεκάδα:Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Νταρμιάν, Μαρτίνες, Τζέκο.

Προϊστορία: Τα τελευταία 10 χρόνια Λάτσιο και Ίντερ στο «Ολίμπικο» έχουν συναντηθεί 10 συνολικά φορές σε αγώνες πρωταθλήματος. Σ’ αυτές τις 10 λοιπόν μεταξύ τους αναμετρήσεις οι «λατσιάλι» έχουν καταγράψει πέντε νίκες, έναντι τεσσάρων των «νερατζούρι», ενώ μόλις ένα μεταξύ τους παιχνίδι ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία.

04.10.20 Serie A Λάτσιο Ίντερ 1:1
16.02.20 Serie A Λάτσιο Ίντερ 2:1
29.10.18 Serie A Λάτσιο Ίντερ 0:3
20.05.18 Serie A Λάτσιο Ίντερ 2:3
21.05.17 Serie A Λάτσιο Ίντερ 1:3
01.02.16 Serie A Λάτσιο Ίντερ 2:0
10.05.15 Serie A Λάτσιο Ίντερ 1:2
06.01.14 Serie A Λάτσιο Ίντερ 1:0
15.12.12 Serie A Λάτσιο Ίντερ 1:0
13.05.12 Serie A Λάτσιο Ίντερ 3:1

**Πάρα πολλή αστάθεια χαρακτηρίζει τη Λάτσιο ειδικά τη φετινή χρονιά και η απουσία του Ιμόμπιλε την επηρεάζει ξεκάθαρα. Η Ίντερ πάει πλήρης στη Ρώμη, ενώ έδειξε ότι στα παιχνίδια που συναντά δυσκολίες ξέρει τον τρόπο να φεύγει με το ζητούμενο. (Νίκη Ίντερ στο 2,28, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, Meridianbet).

Για περισσότερους αγώνες για το στοίχημα μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Meridianbet.

 

MOBILEAPPLICATIONBONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

 

Send this to a friend