Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Κύπρος: Θαύμα του Άγιου Εφραίμ – «Μαμά δεν υπάρχει κουβαράκι, εξαφανίστηκε»
Κύπρος: Θαύμα του Άγιου Εφραίμ – «Μαμά δεν υπάρχει κουβαράκι, εξαφανίστηκε»

Κύπρος: Θαύμα του Άγιου Εφραίμ – «Μαμά δεν υπάρχει κουβαράκι, εξαφανίστηκε»

Άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα του Αγίου Εφραίμ είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες από το μεγάλο θαύμα του Αγίου Εφραίμ.

Ανάρτηση

“Καλημερα σας και εύχομαι όλοι να έχουμε την ευλογία του Αγίου Εφραίμ.

Θα ήθελα να αναφέρω και εγώ ένα θαύμα που βιώσαμε στην οικογένεια μου το καλοκαίρι. Η κόρη μου 20 χρόνων σπουδάζει στο εξωτερικό και μου είπε ότι πιάνει ένα κουβαρακι στο στήθος. Μπορεί ο καθένας φαντάζομαι να αντιληφθεί την αγωνία μου στο άκουσμα αυτό και ειδικά επειδή βρισκόταν στο εξωτερικό ήταν ακόμα πιο έντονη.

Δεν ήθελα όμως να της το μεταδώσω. Της είπα συμβαίνει δεν είναι κάτι και όταν έρθει Κύπρο να πάμε να το διερευνήσουμε. Έτσι κι έγινε όταν με το καλό ήρθε Κύπρο επισκεφθηκαμε την γυναικολόγο και όντως έβρισκε ένα κουβαρακι και μας παρέπεμψε σε χειρουργό για περαιτέρω διερεύνηση. Εντωμεταξύ είχα διαβάσει ότι θα έρθουν τα οστά του Αγίου Εφραίμ στην Παναγία την Γλυκιωτισσα στη Λεμεσό όπου και πήγαμε προσκυνησαμε και πήραμε λαδάκι. Της έδωσα το λαδάκι την σταυρωσα και της είπα να το έχει πάντοτε μαζί της.

Μετά τις οδηγίες της γυναικολόγου επισκεφθηκαμε μία γιατρό χειρουργό στην Λεμεσό την οποία μας σύστησε. Και πάλι το ultrasound έδειξε ένα κουβαρακι αλλά μας είπε ότι μάλλον δεν είναι κάτι κακό όμως θα πρέπει να το παρακολουθούμε και μας παρέπεμψε σε ακτινολόγο που έχουν πιο ακριβείας μηχανήματα. Εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη όμως προσευχομουν συνέχεια και παρακαλούσα τον Άγιο Εφραίμ να μην είναι κάτι κακό .

Ένα βράδυ η κόρη μου έλειπε και εγώ επειδή πάντα αγωνιώ μέχρι να έρθει σπίτι από την κούραση αποκοιμηθηκα. Σε κάποια στιγμή είδα όνειρο ένα νεαρο,με μαύρο μούσι και μαύρα μαλλιά να περνά από μπροστά μου και να μου λέει σου την έφερα. Αμέσως ακούω την πόρτα να ανοίγει και ήταν η κόρη μου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα αλλά αμεσως αντιλήφθηκα στον ύπνο μου ότι η μορφή που είδα ήταν ακριβώς η μορφή που απεικονιζεται στις εικόνες ο Άγιος Εφραίμ. Έκλαψα όταν συνειδητοποίησα αυτό και ήθελα να κρατήσω αυτή την εικόνα για πάντα ζωντανή . Σε δύο μέρες ήταν το ραντεβού της κόρης μου στον ακτινολόγο.

Πήγε μόνη της γιατί δεν μπορούσα να φύγω από την δουλειά. Μεγάλη η αγωνία μου. Προσευχομου συνέχεια στον Άγιο Εφραίμ και στην Παναγία. Σε κάποια φάση χτυπα το τηλέφωνο μου και ήταν η κόρη μου. “Μάμα μου λέει ο ακτινολόγος μου είπε πως δεν έχω τίποτα.. Δεν υπάρχει το κουβαρακι, εξαφανίστηκε”.

Εγώ ήξερα τι έγινε. Ήξερα ότι εκείνο το όνειρο και η παρουσία του Αγίου Εφραίμ ήταν προφητική. Θα ευχαριστώ για πάντα τον Άγιο Εφραίμ και θα κάνω κάθε χρόνο την γιορτή Του και να Δοξαζω το Όνομα Του”.

Αυτά είναι τα θαύματα των Αγίων μας που συνάνθρωποι μας ζουν καθημερινά και πολλοί από αυτούς όπως η κυρία Γεωργία θέλουν να τα μοιράζονται μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο , κανοντας εμείς οι άνθρωποι τα θαύματα των Αγίων να ακούγονται παντού, τους δοξάζουμε και παράλληλα δίνουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας και δύναμη να μην χάνουν ΠΟΤΕ την πίστη τους.

Θα ζητήσω από καρδιάς μια κοινοποίηση τώρα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους φίλους και ΟΛΑ τα παιδιά του Αγιου μας να φτάσει παντού αυτό το θαύμα.

Υπενθυμίζω πως επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ στην Κύπρο θα είναι αυτό το Σάββατο και Κυριακή 16 και 17 Οκτωβρίου στον Αστρομεριτη για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά στην επαρχία Μόρφου στον Ιερό ναό του Αγίου Αυξιβιου. Το προσκύνημα θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί στις 20:09 το βράδυ της Κυριακής.

Send this to a friend