Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η δικιά μας Έφη της Λάρνακας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό
Η δικιά μας Έφη της Λάρνακας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό

Η δικιά μας Έφη της Λάρνακας στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Σημαντική διάκριση για την πρώην συνάδελφο Έφη Ζίκουλη, η οποία διετέλεσε ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λάρνακα, αφού διορίστηκε μέλος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ETU), κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της διεθνούς ομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη, στις 13 περασμένου Σεπτεμβρίου.

Ο Ελλαδίτης Σάκης Πραγαλός, που επανεξελέγη πρόεδρος της ETU, διόρισε τέσσερις γυναίκες στο συμβούλιο, σύμφωνα με την εναρμόνιση των κανονισμών της ομοσπονδίας στις οδηγίες της ΔΟΕ. Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου κατάγονται από τη Σουηδία, τη Μάλτα και τη Δανία.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και όλους τους εκπροσώπους του αθλήματος που χαιρέτησαν την είσοδό μου στα διοικητικά της διεθνούς ομοσπονδίας και δηλώνω πως θα είμαι ακούραστος εργάτης για την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε. Αν κι εκπροσωπώ το σύνολο της ευρωπαϊκής δύναμης του Ταεκβοντό, είναι λογικό ότι θα δώσω έμφαση στη γενέτειρά μου, αλλά και στην Κύπρο, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια», δήλωσε η Έφη Ζίκουλη, η θητεία της οποίας διαρκεί μέχρι το 2025.

Στις αρμοδιότητές της έγκειται η επικοινωνιακή ανάπτυξη του αθλήματος στην Ευρώπη. Η ενασχόληση της Έφης με το άθλημα μετράει τρεις δεκαετίες, ενώ μέχρι το 2019 ήταν αντιπρόεδρος της επιτροπής ΜΜΕ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

 

Send this to a friend