Home ΛΑΡΝΑΚΑ Υπεγράφησε η σύμβασης για μετατροπή της δημοτικής αγοράς Αθηένου σε Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο (φώτο)
Υπεγράφησε η σύμβασης για μετατροπή της δημοτικής αγοράς Αθηένου σε Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο  (φώτο)

Υπεγράφησε η σύμβασης για μετατροπή της δημοτικής αγοράς Αθηένου σε Πολιτιστικό Πολυλειτουργικό Κέντρο (φώτο)

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Υπεγράφη πρόσφατα στα γραφεία του Δήμου Αθηένου η σύμβαση για την αποκατάσταση της δημοτικής αγοράς και την μετατροπή της σε πολιτιστικό πολυλειτουργικό κέντρο.

Την σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς και ο εκπρόσωπος του επιτυχόντα προσφοροδότη, της εταιρείας «MILONAS S&N (CONSTRUCTIONS) LTD», Στέλιος Μυλωνάς.

Το κόστος ανέρχεται σχεδόν στα δύο εκατομμύρια και η διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών θα είναι δύο χρόνια. Πρόκειται για πολεοδομικό έργο και ο Δήμος Αθηένου θα καταβάλει το 20% της συνολικής δαπάνης.

Οι προσπάθειες για αποκατάσταση της δημοτικής αγοράς και μετατροπής της σε πολιτιστικό πολυλειτουργικό κέντρο χρονολογούνται πριν από 20 χρόνια.

Εκτιμάται ότι η υπογραφή της σύμβασης και η προώθηση του έργου θα ανακουφίσει τους δημότες της Αθηένου, ενώ θα βοηθήσει τον τοπικό πολιτιστικό όμιλο στις χορωδιακές, θεατρικές και χορευτικές του δραστηριότητες.

Στο ίδιο κέντρο θα στεγασθεί και η δημοτική βιβλιοθήκη, ενώ θα υπάρχει καφετέρια για εξυπηρέτηση του κοινού.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Αθηένου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσωπική παρέμβασή του στην έγκριση του έργου, καθώς και σ’ όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των διεργασιών και στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Send this to a friend