Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ 8 χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό
8 χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό

8 χιλιόμετρα στη θάλασσα για φιλανθρωπικό σκοπό

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, κολυμπά για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Πέρσι η πρωτοβουλία του να κολυμπήσει 5,5 χιλιόμετρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Φέτος, το παράδειγμά του το ακολουθούν και άλλοι έξι φίλοι και όλοι μαζί βάζουν στόχο να καλύψουν διαδρομή 8 χιλιομέτρων σε ανοιχτή θάλασσα.

Το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, η ομάδα που αποτελείται από τους Χρυσόστομο Χρυσοστόμου, Στάθη Μανώλη, Μιχάλη Ζαννέτο, Ανδρέα Τέκλο, Γιάννο Ηλιάδη, Μαρία Χαραλάμπους και Sergei Gudaev θα ξεκινήσει κολυμπώντας από το Δασούδι στη Λεμεσό και θα καταλήξει στην παραλία μπροστά από το Malindi Beach Bar & Restaurant. Την ομάδα θα συνοδεύει η Λιμενική Αστυνομία για διασφάλιση της ασφάλειας των κολυμβητών. Το Κ.Σ. Παρεκκλησιάς θα φιλοξενήσει στον τερματισμό τους κολυμβητές καθώς και το κοινό που θα παραβρεθεί.

«Μέσω προσωπικής εμπειρίας, αλλά και ως μέλος του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου όπου και συμμετέχω στην Ομάδα Δρομέων της Τράπεζας μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η αποστολή του Συνδέσμου είναι πολύ σημαντική και οι υπηρεσίες που προσφέρουν στους ασθενείς με καρκίνο είναι ουσιαστικές βοηθώντας τον καρκινοπαθή σε όλα τα στάδια της ασθένειάς του. Πέρσι κέρδισα το στοίχημα των 5,5 χιλιομέτρων και φέτος βάζω τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Χαίρομαι που στην προσπάθειά μου θα έχω μαζί μου άλλους έξι φίλους. Όλοι μαζί θέλουμε να δείξουμε ότι σε κάθε δυσκολία πρέπει να προχωράμε μπροστά και να δαμάζουμε τα κύματα με πείσμα και αισιοδοξία. Με αυτήν την ενέργεια προσπαθούμε να στηρίξουμε το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και καλούμε το κοινό να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του», ανέφερε ο Χρυσόστομος.

Για να στηρίξετε το σκοπό του Χρυσόστομου Χρυσοστόμου στείλτε μήνυμα με κωδικό CAS(κενό)5 στον αριθμό 7060 για εισφορές 5 ευρώ. Εισφορές μπορούν επίσης να γίνουν στην ιστοσελίδα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου https://www.anticancersociety.org.cy/el/page/kane-mia-eisfora ή στον τραπεζικό λογαριασμό    0110-01-103859 – ΙΒΑΝ CY91002001100000000110385900 (Τράπεζα Κύπρου). Η ενέργεια διέπεται από την Άδεια Εράνου Ν.Π. 69/2020.

 

Send this to a friend