Home ΛΑΡΝΑΚΑ Χειρουργείται σήμερα η 89χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας -Οι λόγοι αναβολής της επέμβασης
Χειρουργείται σήμερα η 89χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας -Οι λόγοι αναβολής της επέμβασης

Χειρουργείται σήμερα η 89χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας -Οι λόγοι αναβολής της επέμβασης

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, ο οποίος μίλησε για την καταγγελία που προέβη στο ΣΙΓΜΑ η κόρη της 89χρονης που υπέστη κάταγμα στο πόδι και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με το χειρουργείο της αναβάλλεται συνεχώς.

Όπως εξήγησε ο κύριος Χαριλάου, η 89χρονη θα χειρουργείτο τη Δευτέρα, αλλά λόγω της απεργίας των νοσηλευτών δεν κατέστη δυνατό. Πρόσθεσε ότι μετά θα χειρουργείτο την Τρίτη, αλλά λόγω των επειγόντων περιστατικών αναβλήθηκε ξανά. «Το Γενικό Νοσοκομείο είχε αρκετά επείγοντα περιστατικά τις τελευταίες μέρες, ενώ υπάρχει και έλλειψη αναισθησιολόγων».

Ο κύριος Χαριλάου ανέφερε ότι είναι στο πρόγραμμα για να χειρουργηθεί σήμερα, μετά από ένα επείγον περιστατικό. «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι έχουμε να κάνουμε με αρκετά επείγοντα περιστατικά λόγω και του διατάγματος που υπήρχε για να μην χειρουργούνται ψυχρά περιστατικά».

Τέλος ανέφερε ότι τα δημόσια νοσηλευτήρια και τα Νοσοκομεία με την ένταξη τους στη Β’ φάση του ΓΕΣΥ δεν υπήρχε μεγάλη λίστα χειρουργικών επεμβάσεων. «Η πανδημία προκάλεσε μια λίστα αναμονής».

Δείτε το βίντεο:

 

Send this to a friend