Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας ο πρώην υποψήφιος βουλευτής – Δεν παραδέχεται βιασμό
Στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας ο πρώην υποψήφιος βουλευτής – Δεν παραδέχεται βιασμό

Στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας ο πρώην υποψήφιος βουλευτής – Δεν παραδέχεται βιασμό

Γράφει ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Δεν παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία που του απαγγέλθηκε χθες ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής απήγγειλε στον 31χρονο, την κατηγορία της παράνομης συνουσία με γυναίκα, χωρίς τη συναίνεσή της, αδίκημα που, σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, διαπράχθηκε την 1η Ιανουαρίου 2011.

Ο κατηγορούμενος απάντησε πως δεν παραδέχεται την κατηγορία και ως εκ τούτου το δικαστήριο όρισε την ακρόαση της υπόθεσης για τις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Η Κατηγορούσα Αρχή απέσυρε τη δεύτερη κατηγορία που αρχικά αντιμετώπιζε ο κατηγορούμενος για απαγωγή προσώπου. Ο 31χρονος υπέγραψε εγγύηση ύψους 20 χιλιάδων ευρώ και θα παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό μέχρι τη δίκη του.

Θυμίζουμε, ότι ο 31χρονος ήταν υποψήφιος βουλευτής Λάρνακας με τον ΔΗΣΥ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ωστόσο, μετά την καταγγελία που έκανε η παραπονούμενη εναντίον του (λίγο καιρό πριν από τις εκλογές, αρχικά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) και την καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο, ο 31χρονος απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Η υπόθεση καταχωρίσθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας στις 7 Μαῒου, για σκοπούς εκδίκασής της ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend