Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Τρέχουν τον Κωστρίκη για μάρτυρα στο Δικαστήριο Λάρνακας για παράνομη ηλιοθεραπεία
Τρέχουν τον Κωστρίκη για μάρτυρα στο Δικαστήριο Λάρνακας για παράνομη ηλιοθεραπεία

Τρέχουν τον Κωστρίκη για μάρτυρα στο Δικαστήριο Λάρνακας για παράνομη ηλιοθεραπεία

Μάρτυρας σε μια τουλάχιστον περίεργη υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας είναι ο δρ. Λεόντιος Κωστρίκης.

Ο δρ. Κωστρίκης, πρώην μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής καλεσμένος στο ΡΙΚ το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου είπε μεταξύ άλλων ότι τον κλήτευσαν να πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να το γνωρίζει.

Κληθείς να εξηγήσει το αξιοπερίεργο συμβάν είπε ότι ο πολίτης που τον κλήτευσε έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία ενόσω βρίσκονταν σε ισχύ απαγορευτικά διατάγματα. «Δεν μαρτύρησα σε σχέση με υπεράσπιση. Αυτός μου έκανε ερωτήσεις. Με ρώτησε ποια είναι ειδικότητα μου, πότε ήμουν μέλος της ΣΕΕ», είπε.

«Ήθελε να αποδείξει στο Δικαστήριο ότι η ηλιοθεραπεία ήταν κακό μέρος των μέτρων και δεν είχε να κάνει με την προστασία κατά του ιού», συμπλήρωσε ο δρ.Κωστρίκης.

Ο δρ.Κωστρίκης έθεσε την εν λόγω προσωπική του υπόθεση στη συζήτηση γύρω από τις αγωγές που αντιμετωπίζουν μέλη της ΣΕΕ από πολίτες, με φόντο τα απαγορευτικά διατάγματα. Ο δρ.Κωστρίκης είπε μεταξύ άλλων ότι είναι χάσιμο χρόνου για τέτοιες υποθέσεις να κλητεύονται στα Δικαστήρια αφού στην προκείμενη υπόθεση ο ίδιος ενώ ήταν ορισμένο να εμφανιστεί στις 11.00 περίμενε πίνοντας καφέ μέχρι τις 13.00 για να εμφανιστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Send this to a friend