Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Στην Κύπρο έχουμε ένα πανέμορφο “Οικολογικό Χωριό” που μπορείς να επισκεφθείς
Στην Κύπρο έχουμε ένα πανέμορφο “Οικολογικό Χωριό” που μπορείς να επισκεφθείς

Στην Κύπρο έχουμε ένα πανέμορφο “Οικολογικό Χωριό” που μπορείς να επισκεφθείς

Θα πρέπει να οδηγήσεις μέχρι την Ψημολόφου, να περάσεις διαμέσου της κοινότητας του Πολιτικού και να ανηφορίσεις το δασικό δρόμο προς Λαζανιά για να βρεις το μικρό, χαριτωμένο ‘Οικολογικό Χωριό’. Έναν μικρό προορισμό ηρεμίας και ευεξίας που έστησε με πολλή αγάπη και αφοσίωση η γιατρός Μαρία Γεωργίου μαζί με το σύζυγό της Αντρέα.

Το «Οικολογικό Χωριό» είναι κέντρο Κυτταρικής Υγείας μέσα στην αγκαλιά της φύσης, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από την Μονή Αγίου Ηρακλειδίου και προσφέρει στον επισκέπτη καθοδήγηση τόσο για πρόληψη, όσο και για ολιστική θεραπεία ασθενειών!

Όταν θα φτάσεις στο χώρο του ‘Οικολογικού Χωριού’, μην περιμένεις να βρεις μια ολόκληρη κοινότητα! Είναι ένας μικρός, απλοϊκός και φιλόξενος χώρος σε τρία επίπεδα. Πέρασε την ξύλινη αψίδα του και ακολούθησε τις ταμπέλες που βρίσκονται διάσπαρτες παντού και σε ενημερώνουν για τη φιλοσοφία του χώρου και τις αρχές που ακολουθεί. Στο κυρίως ξύλινο σπιτάκι σερβίρει υγιεινά εδέσματα και φυσικά τσάγια, ενώ στο μαγαζάκι που διατηρεί λίγο πιο κάτω θα βρεις αιθέρια έλαια, μέλι με βότανα κι άλλα φυσικά συμπληρώματα για την καλή σου υγεία. Πιο κάτω υπάρχει χώρος διαμονής και παιδική χαρά. Εκείνο, όμως, που θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο είναι η μικρή υπαίθρια πισίνα του. Βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού με καταπληκτική θέα! Σίγουρα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όσους θα επιλέξουν να βυθιστούν στα ιαματικά νερά του! Και μετά, το συνδυάζεις με έναν ευεργετικό περίπατο στη φύση και… ανανεώνεσαι!

Αυτός ο γαλήνιος, καταπράσινος χώρος που βρίσκεται μέσα στην αγκαλιά της φύσης με πραγματικά υπέροχη ενέργεια και ομορφιά κάνει τώρα και ανακαίνιση του χώρου τους με σκοπό να εντάξει καινούργιες καλοκαιρινές δραστηριότητες. Εάν είσαι λάτρης της φύσης πραγματικά αξίζει…

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τέταρτη, Σάββατο 11:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.
(99812059 / www.oikologiko-chorio.weebly.com)

Send this to a friend