Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 4 υπέροχα πάρκα για εκδρομές με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο
4 υπέροχα πάρκα για εκδρομές με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο

4 υπέροχα πάρκα για εκδρομές με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο

Είναι ιδανικά για να πας με την οικογένεια και να περάσετε μαζί όμορφο και ποιοτικό χρόνο. Η Κύπρος μας, εξάλλου,  πέραν όλων των άλλων διαθέτει και υπέροχα θεματικά πάρκα όπου μπορείς να δεις και να μάθεις πολλά πράγματα, να διασκεδάσεις και ταυτόχρονα να αγαπήσεις όλο και περισσότερο τη φύση. 

Petrides Farm Park – Μαρκί
Το Petrides Farm Park δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να ψυχαγωγηθούν στους χώρους της φάρμας του, να παίξουν και να ταΐσουν τα ζωάκια που φιλοξενεί και να περάσουν μία ξέγνοιαστη μέρα. Πρόκειται για μία καταπράσινη φάρμα, με ζώα, πτηνά, παιχνίδια, γήπεδα, στίβους μάχης, καφετέριες και πολλά άλλα απλώνεται σε μια μεγάλη έκταση όπου θα μπορείς να βολτάρεις με την παρέα, τα παιδιά και την οικογένεια απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης εκτός αστικού κέντρου. Η εν λόγω φάρμα ωστόσο δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό, καθώς παράλληλα με την ψυχαγωγία, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διάφορα ζώα φάρμας που υπάρχουν στο χώρο, προσφέροντας έτσι και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα.
(22525255) Χωριό Μαρκί , Λευκωσία. Σάββατο -Κυριακή 10.00-20.00.  Ανοικτά από 22/5

Riverland Bio Farm – Καμπιά
Ένα υπέροχο αγρόκτημα μέσα στη φύση στο χωριό Καμπιά της επαρχίας Λευκωσίας που τα τελευταία χρόνια έχει αγκαλιαστεί και αγαπηθεί από το κοινό, ιδιαίτερα τα παιδιά. Η Riverland Bio Farm από την παράγει μια γκάμα από βιολογικά προϊόντα όπως βιολογικό γάλα και γιαούρτι και από την άλλη προσφέρει μία μεγάλη σειρά από δραστηριότητες στη φύση για μικρούς και μεγάλους. Εκεί θα συναντήσεις πολλά ζώα, θα κάνεις διάφορες δραστηριότητες και θα απολαύσεις νόστιμο βιολογικό πρωινό.
(99592598) Κάμπια, Λευκωσία. Δευτέρα -Κυριακή 09.00 π.μ. -19.00 μ.μ.

CyHerbia Botanical Park & Labyrinth – Αυγόρου
Ο χώρος του πάρκου αποτελείται από εννέα υπέροχους βοτανικούς κήπους, ένα δάσος μέσα στο οποίο τα ενδημικά δέντρα και θάμνοι σχηματίζουν το νησί της Κύπρου και επίσης το πρώτο και μοναδικό λαβύρινθο (2000 τ.μ.) στην Κύπρο. Τι θα κάνεις εκεί: Πέραν της χαλάρωσης και της ηρεμίας που θα σου προσφέρει ο χώρος θα μάθεις τα πάντα για τα βότανα, θα αγοράσεις το τσάι της αρεσκείας σου, θα πιεις βοτανικό τσάι στην καφετέρια και θα φας σπιτικά αλμυρά και γλυκά.
(99915443) CyHerbia, E311, Αυγόρου. Τετάρτη με Κυριάκη 09:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.

Ολέαστρο Πάρκο Ελιάς – Ανώγυρα
Πρόκειται για το μοναδικό θεματικό πάρκο ελιάς στον κόσμο όπου πραγματοποιούνται γεωργικές-μεταποιητικές εργασίες και παράγεται εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο. Τι θα κάνεις εκεί: Θα βρεθείς σε ένα όμορφο περιβάλλον και θα μάθεις τα πάντα για την ελιά και θα παρακολουθήσεις τον τρόπο παραγωγής ελαιόλαδου τα παλαιότερα χρόνια. Στο πάρκο μπορείς να απολαύσεις εκεί τον καφέ σου, διάφορα σνακ και νόστιμα πιάτα από το εστιατόριο. Στο πάρκο υπάρχει ένα μικρό μαγαζάκι όπου πωλούνται τόσο το ελαιόλαδο όσο και άλλα προϊόντα παραγωγής του Ολέαστρο όπως χαρουπόμελο.
(99525093, 99565758) βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό Ανώγυρα της επαρχίας Λεμεσού. Δευτέρα με Κυριάκη 09:00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Send this to a friend