Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ «Έλιωσε» την ΕΝΠ ο Ερμής και ελπίζει στην σωτηρία (βίντεο)
«Έλιωσε» την ΕΝΠ ο Ερμής και ελπίζει στην σωτηρία (βίντεο)

«Έλιωσε» την ΕΝΠ ο Ερμής και ελπίζει στην σωτηρία (βίντεο)

Δεν λέει να παραδοθεί με τίποτα ο Ερμής στην μάχη για την σωτηρία. Οι «φτεροπόδαροι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα αλλά κατάφεραν να δείξουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, θέληση και αποφασιστικότητα και ανέτρεψαν το ματς.   

Ο Θεοδώρου στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Γκολ το οποίο αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιτ αλλά στη συνέχεια μέτρησε μέσω του VAR. Ο Ερμής αντέδρασε άμεσα και με μεγάλο πρωταγωνιστεί τον Ερμή πήρε το τρίποντο.

Στο 15΄ έφερε το ματς στα ίσα με γκολάρα, ενώ στο 45+1΄ ο Ερμής είχε δοκάρι με τον Γεωργίου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αραδίππου πήρε προβάδισμα στο 61΄ με τον Μέιρα μετά από άσχημη αντίδραση της άμυνας.

Λίγο αργότερα, στο 68΄ με δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ρουσιάς έκανε το 3-1, ενώ το 4-1 έκανε ο Φόλμπρεχτ με πλασέ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Φελίπε.

Ερμής (Δασκαλάκης): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ, Μέιρα, Ρουσιάς (80’Καϊσερλίδης), Φόλπρεχτ, Σάαντο (46’Καραγκούνης), Κυριακίδης, Γεωργίου (63′), Παντελή, Σιντιμπέ.

ΕΝΠ (Αντωνίου): Γκατσέφσκι, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε (63’Γκαντό), Ιρέπ, Θεοδώρου, Μαρκόφσκι, Λουσέρο (77’Κοσμά), Μπάρνι, Φελίπε, Ντένινγκ, Ουντότζι (70’Νγκο).

Larnakaonline Sports

Send this to a friend