Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Συγκινεί η Τσαγκρινού μιλώντας για την “μάχη” με τον καρκίνο που έδωσε ο Μike
Συγκινεί η Τσαγκρινού μιλώντας για την “μάχη” με τον καρκίνο που έδωσε ο Μike

Συγκινεί η Τσαγκρινού μιλώντας για την “μάχη” με τον καρκίνο που έδωσε ο Μike

Συνέντευξη στο περιοδικό “DownTown” και στον Τάσο Μπιμπισίδη παραχώρησε η Έλενα Τσαγκρινού λίγο πριν αναχωρήσει για το Ρότερνταμ.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision, μίλησε για την επικείμενη εμφάνιση της στον διαγωνισμό, για την καριέρα, για την προσωπική ζωή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην “μάχη” με τον καρκίνο που έδωσε ο σύντροφος της, Mike.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αντίδραση της όταν το έμαθε και το… μάθημα που της έδωσε όλο αυτό.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς είναι η υγεία του Mike;

Είναι καλά. Έχει έναν φόβο παραπάνω με τον κορωνοϊό, γιατί ανήκει πια στις ευπαθείς ομάδες, αλλά θα κάνει το εμβόλιο σύντομα και θα είναι καλύτερα.

Δεν βλέπει άνθρωπο κυριολεκτικά. Δεν μένουμε μαζί, γιατί εγώ λόγω των υποχρεώσεών μου αναγκάζομαι να μη φοράω μάσκα σε κάποιους χώρους, οπότε δεν θέλουμε να το ριψοκινδυνεύσουμε. Μιλάμε όμως όλη μέρα με βίντεο κλήση.

Πώς αντέδρασες όταν έμαθες για το πρόβλημα της υγείας του;

Ήταν τεράστιο σοκ. Είναι ένα νέο παιδί που πάνω στην καλύτερή του στιγμή τού έτυχε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Στην αρχή, σκέφτηκα το χειρότερο. Φοβήθηκα πολύ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έρχεται στη ζωή. Ο άνθρωπος έχει μείνει ενάμιση χρόνο μέσα στο σπίτι, πόσο να αντέξει; Είναι πολύ πιεστικό το να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.

Τι σου δίδαξε αυτή η ιστορία;

Να είμαι πολύ αληθινή και να αγαπάω ακόμη περισσότερο αυτούς που με αγαπάνε. Και φυσικά κατάλαβα το δεδομένο. Ότι όλα είναι once in a lifetime και πως ότι ζούμε πρέπει να το ζούμε πραγματικά και αληθινά.

Πηγή: alphanews.live 

Send this to a friend