Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ντέρμπι με φόντο την τετράδα
Ντέρμπι με φόντο την τετράδα

Ντέρμπι με φόντο την τετράδα

Μεγάλο ντέρμπι όσο αφορά τη μάχη της τετράδας διεξάγεται απόψε στο «ΝτιέγκοΑρμάντοΜαραντόνα», εκεί όπου η Νάπολι θα υποδεχθεί τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της SerieA‘.

1159: SSC Napoli – Lazio Roma 21:45 («Diego Armando Maradona»)

Νάπολι: Είχε την ευκαιρία να κερδίσει και παράλληλα να σπάσει το αήττητο σερί της πρωτοπόρου Ίντερ την Κυριακή (18/4) η Νάπολι, όμως το γκολ του Έρικσεν στην επανάληψη ισοφάρισε το λάθος του Χαντάνοβιτς από το 36′, και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στον ίδιο παρανομαστή. Βλέποντας τη φετινή σεζόν να φτάνει ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της, οι «παρτενοπέι» παλεύουν με νύχια και με δόντια για να βρεθούν στην τετράδα, όπου από δω και στο εξής το κάθε λάθος θα το πληρώνουν ακριβά. Βρίσκονται στην 5η θέση με 60 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την Αταλάντα και στον σημερινό αγώνα κόντρα στην ανεβασμένη (το τελευταίο διάστημα) Λάτσιο, η νίκη γι’ αυτούς αποτελεί μονόδρομος.

Αγωνιστικά νέα: Εκτίει τιμωρία ο Ντέμ (χαφ), ενώ τραυματίες είναι οι Οσπίνα (τερματοφύλακας) και Γκουλάμ (μπακ). Στα θετικά η επιστροφή του Λοσάνο (εξτρέμ).

Πιθανή ενδεκάδα:Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, ΦαμπιάνΡουίθ, Μπακαγιόκο, Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μέρτενς.

Λάτσιο: Σ’ ένα παιχνίδι με οκτώ γκολ, η Λάτσιο κατάφερε και πήρε την εντός έδρας νίκη με 5-3 επί της Μπενεβέντο, φτάνοντας αισίως στην πέμπτη διαδοχική της νίκη. Παρά τα αμυντικά προβλήματα που εμφάνισαν οι «λατσιάλοι» στον αγώνα, είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και δείχνουν ότι θα παλέψουν μέχρι την τελευταία τους ελπίδα για να μπουν στην τετράδα. Βέβαια η είσοδος σ’ αυτήν περνάει από το «ΝτιέγκοΑρμάντοΜαραντόνα», όπου σήμερα θα πρέπει να αποδράσουν με το διπλό για να διατηρηθούν ζωντανοί στη μάχη της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίας ο ΛουίςΦελίπε (στόπερ). Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Εσκαλάντε (χαφ), ενώ με κάποια μικροπροβλήματα ταλαιπωρούνται οι Λούλιτς (χαφ), Λούκας Λέιβα (χαφ) και Λουίς Αλμπέρτο (χαφ). Παρ’ όλα αυτά όλοι τους πιθανότατα θα αγωνιστούν κανονικά. Στα θετικά η επιστροφή του Καϊσέδο (επιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Ρέινα, Μάρουσιτς, Ατσέρμπι, Ράντου, Λάτζαρι, Μιλίνκοβιτς, Λούκας Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο, Φάρες, Ιμόμπιλε, Κορέα.

Προϊστορία: Επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετράει η Νάπολι στις τελευταίες 10 εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Λάτσιο.

 

01.08.20 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 3:1
20.01.19 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 2:1
10.02.18 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 4:1
05.11.16 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 1:1
20.09.15 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 5:0
31.05.15 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 2:4
13.04.14 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 4:2
26.09.12 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 3:0
19.11.11 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 0:0
03.04.11 Serie A’ Νάπολι Λάτσιο 4:3

 

*Μεγάλο ντέρμπι όσο αφορά την τετράδα αναμένεται να διεξαχθεί απόψε στο «ΝτιέγκοΑρμάντοΜαραντόνα», ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Η μεν Νάπολι στα τελευταία της πέντε εντός έδρας παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η δε Λάτσιο στις πέντε πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, κατέγραψε δύο νίκες και τρεις ήττες. Λόγω έδρας λοιπόν δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στη νίκη της Νάπολι που τη συναντάμε στο 2,13 στη Meridianbet, στην υψηλότερη απόδοση της αγοράς)

TURBOCASH: Επισπεύσετε τα κέρδη σας με TurboCashOut!

 

 

Send this to a friend