Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο
Να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο

Να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο

Στο Αλμπέρτο Πίκο η Σπέτσια υποδέχεται την Ίντερ σε παιχνίδι για την 32η αγωνιστική της SerieA‘.

0363: Spezia Calcio – Inter Milano 21:45 («Alberto Picco»)

Σπέτσια: Προέρχεται από βαριά ήττα με 4-1 στο «RenatoDall’Ara» της Μπολόνια, σ’ ένα παιχνίδι που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, πληρώνοντας κατά κύριο λόγο τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στην ομάδα. Συνήθως, όπως έδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν η Σπέτσια δεν επηρεάζεται από μία ήττα, αφού στο αμέσως επόμενο παιχνίδι βρίσκει τον τρόπο και βγάζει άμεση αντίδραση. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα το κάνει πράξη και κόντρα στη πρωτοπόρο Ίντερ. Εν πάσειπεριπτώσει η Σπέτσια βρίσκεται στη 14η θέση με 32 βαθμούς και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται ακόμη λίγους βαθμούς ώστε να ξεκαθαρίσει εντελώς με την υπόθεση παραμονή.

Αγωνιστικά νέα:Έρλιτς (στόπερ), Μπαστόνι (μπακ) και Ν’ Ζολά (επιθετικός) αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και ο τεχνικός τους, ΒιτσέντζοΙταλιάνο προτίμησε να τους αφήσει εκτός ενόψει των επερχόμενων παιχνιδιών. Επιστρέφουν οι Ντελ’ Ορκο (μπακ) και Σαπονάρα (μεσοεπιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Προβεντέλ, Φερέρ, Ισμαΐλι, Τέρτσι, Μαρκίτσα, Ματζόρε, Ρίτσι, Πομπέγκα, Γκιάζι, Πίκολι, Φαρίας.

Ίντερ: Μια εντεκάδα από νίκες για την Ίντερ έλαβε τέλος την περασμένη Κυριακή (18/4) στο «ΝτιέγκοΑρμάντοΜαραντόνα», όπου εξήλθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Νάπολι. Έστω κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Χαντάνοβιτς στο 36′, οι «νερατζούρι» κατάφεραν με γκολ του Έρικσεν στο 55′ να ισοφαρίσουν και να διατηρήσουν το αήττητο για 15η σερί αγωνιστική. Ένα σερί που πλέον τους βρίσκει σε μια ασφαλή διαφορά (+9) από τη συμπολίτισσα Μίλαν, επτά στροφές πριν από το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

Αγωνιστικά νέα: Τραυματίες οι Κόλαροφ (μπακ) και Βιδάλ (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα:Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν, Πέρισιτς, Λουκάκου, Μαρτίνες.

 

*Κάποιες φορές η Σπέτσια πάει τα παιχνίδια της σε ροντέο. Tο γνωρίζουν όμως καλά ότι εάν δώσουν αυτό το δικαίωμα στην Ίντερ θα τους τιμωρήσει ακόμη και με βαρύ σκορ. Οι «νερατζούρι» πάντως, διατηρούν μια διαφορά ασφαλείας (+9) από τη δεύτερη Μίλαν και πολύ πιθανό να θελήσουν να πάνε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο και σκορ. (2 & 0-4 στο 1,85, σε μία από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, Meridianbet).

 

ESPORTSMONEYBACKBONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

Send this to a friend