Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αναζητεί άμεση επιστροφή στις νίκες η Ρεάλ
Αναζητεί άμεση επιστροφή στις νίκες η Ρεάλ

Αναζητεί άμεση επιστροφή στις νίκες η Ρεάλ

31η αγωνιστική στη Λα Λίγκα και η κάπως πιο άνετη στο βαθμολογικό πίνακα Καντίθ υποδέχεται στο «Ραμόν Ντε Καράντζα» τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καίγεται για επιστροφή στις νίκες για να ελπίζει στο φετινό τίτλο.

1322: Cadiz CF – Real Madrid 23:00 («Ramón de Carranza»)

Καντίθ: Προέρχεται από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία κόντρα στη Θέλτα, ένα αποτέλεσμα που στην τελική ικανοποίησε και τις δύο, αν και έδειξαν θέληση για τη νίκη, έχοντας ορισμένες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με το πέρας 30 αγώνων η Καντίθ βρίσκεται στη 13η θέση της Λα Λίγκα και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο για να γίνει αυτό χρειάστηκε να ανέβει αγωνιστικά και στα τρία πιο πρόσφατα της παιχνίδια να πάρει επτά βαθμούς, οι οποίοι της έδωσαν ανάσες. Την επόμενη αγωνιστική θα πάει στο «José Zorrilla» για να αντιμετωπίσει τη Βαγιαδολίδ.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι ΆλεξΦερνάντεθ (χαφ) και Περέα (εξτρέμ). Πιθανότατα επιστρέφει ο ΡαϊμόντΚάλα (κεντρικός αμυντικός).

Πιθανή ενδεκάδα:Λεδέσμα, Καρθελέν, Μάουρο, Φάλι, Ακάπο, Σάλβι, Χοσέ Μάρι, Γκαρίδο, Χάιρο, Λοσάνο, Νεγρέδο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε σ’ ένα παιχνίδι που δέχθηκε περισσότερες φάσεις απ’ όσες δημιούργησε. Ο ΖινεντίνΖιντάν κόντρα στους συμπολίτες προσπάθησε με αλλαγές να δώσει κάποιες ανάσες στους παίκτες του, χωρίς ωστόσο αυτό να καρποφορήσει. Έτσι η Ρεάλ έμεινε στο -3 από τη κορυφή, ενώ κινδυνεύει να πέσει και στη τρίτη θέση εάν η Μπαρτσελόνα κερδίσει το παιχνίδι που έχει στο χέρι. Τώρα αυτό που απομένει είναι να αρχίσει ένα νικηφόρο σερί μέχρι το τέλος για να ελπίζει στο φετινό τίτλο. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» τη Μπέτις.

Αγωνιστικά νέα: Εξέτισαν οι Νάτσο (στόπερ) και Κασεμίρο (χαφ). Βγήκε από την καραντίνα και επανέρχεται ο Βαράν (στόπερ), ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Καρβαχάλ (μπακ). Μένουν εκτός για ακόμη ένα οι Σέρχιο Ράμος (στόπερ), Λούκας Βάθκεθ (μπακ), Μεντί (μπακ), Βαλβέρδε (χαφ) και Αζάρ (εξτρέμ). Επίσης προβλήματα την υστάτη με τους Μόντριτς (μέσος) και Κρόος (μέσος) να μένουν εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα:Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο, Ίσκο, Κασεμίρο, Ροντρίγκο, Ασένσιο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

*Μετά την Κυριακάτικη (18/4) γκέλα με τη Χετάφε, η Ρεάλ δεν έχει άλλα περιθώρια λάθους. Εάν θέλει να κρατήσει ακέραιες τις ελπίδες της για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου θα πρέπει απαραιτήτως σήμερα να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Καντίθ, η οποία νιώθει κάπως πιο άνετα μετά τις δύο νίκες και τη μία ισοπαλία στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. (2&2-4 γκολ στο 2,19, η ψηλότερη απόδοση της αγοράς, ΜΟΝΟ στη Meridianbet).

 

MOBILEAPPLICATIONBONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

 

Send this to a friend