Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παρασκευάζουμε «Φλαούνες με τυρί και αναρή» live με το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας
Παρασκευάζουμε «Φλαούνες με τυρί και αναρή» live με το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας

Παρασκευάζουμε «Φλαούνες με τυρί και αναρή» live με το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας

Το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας την Πέμπτη 22 Απριλίου 2020 και ώρα 6.00 το απόγευμα παρασκευάζει ζωντανά/live «Φλαούνες με τυρί και αναρή» μέσω του Facebook Page του Σχολείου: https://www.facebook.com/anoiktosxoleio.dimoularnakas .

Ο Σεφ του Ανοικτού Σχολείου Βαγγέλης Καλούδης σε συνεργασία με τον Σεφ Πανίκκο Παναγιώτου θα μας δείξουν πως να παρασκευάσουμε και πως να ψήσουμε το παραδοσιακό κυπριακό έδεσμα του Πάσχα, τις φλαούνες. Οι φλαούνες καταναλώνονται μετά την Ανάσταση και η παραδοσιακή φλαούνα φτιάχνεται με ειδικό τυρί στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια του live οι ομάδες Μαγειρικής του Σχολείου θα παρασκευάζουν τις δικές τους φλαούνες μέσω zoom μαζί με τους Σεφ μας από το σπίτι τους.

Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να φτιάξουν μαζί μας φλαούνες, επισυνάπτεται η συνταγή ώστε να ετοιμάσουν τα υλικά τους και να συνδεθούν μαζί μας την Πέμπτη 22 Απριλίου και ώρα 6.00 το απόγευμα πατώντας στο Facebook Page του Σχολείου: https://www.facebook.com/anoiktosxoleio.dimoularnakas .

Μετά την ολοκλήρωση της συνταγής όσοι επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν φωτογραφίες από τις «φλαούνες» τους, στο viber 99817979 και στο email: [email protected].

Send this to a friend