Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Φόνος «Μαριούθκια»: Τρίτη και…φαρμακερή–Οι απειλές,ο οπλισμός και το παρελθόν
Φόνος «Μαριούθκια»: Τρίτη και…φαρμακερή–Οι απειλές,ο οπλισμός και το παρελθόν

Φόνος «Μαριούθκια»: Τρίτη και…φαρμακερή–Οι απειλές,ο οπλισμός και το παρελθόν

Σε ξεσκόνισμα παλιών υποθέσεων στις οποίες ενεπλάκη ο Γεωργίου προχωρούν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας που ανέλαβαν την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε το βράδυ της 19ης Απριλίου στο Μενεού.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, σημείωσε ότι ήδη από χθες βράδυ το κατώφλι του ΤΑΕ Λάρνακας πέρασαν κάποια άτομα για κατάθεση.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσουν κι άλλα πρόσωπα γνωστά στις Αρχές είπε ο κ.Ανδρέου ενώ ανέφερε ότι οι ανακριτές ήδη άρχισαν να ερευνούν παλιές υποθέσεις στις οποίες ήταν εμπλεκόμενος ο Γεωργίου.

Πολλά και ανοικτά τα μέτωπα

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γεωργίου έγινε στόχος. Ο ίδιος είχε πολλά και ανοικτά μέτωπα και αυτό ήταν καλά γνωστό στις Αρχές.

Όπως μετέδωσε και η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Έλενα Λουκά από τη σκηνή του φόνου, μόλις την προηγούμενη βδομάδα εντοπίστηκαν τεκμήρια που μάλλον θα χρησιμοποιούνταν για δολοφονική ενέδρα εναντίον του Γεωργίου ενώ τέλη Ιανουαρίου υπήρξαν πληροφορίες για οπλισμό και ύποπτη μοτοσικλέτα σε ανοικτή περιοχή της Λάρνακας.

Εκτίμηση τότε ήταν ότι επρόκειτο για σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια εναντίον του.

 

Send this to a friend