Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τελευταίο χαρτί για την μεν, για το +5 η δε
Τελευταίο χαρτί για την μεν, για το +5 η δε

Τελευταίο χαρτί για την μεν, για το +5 η δε

Στο «JuegosMediterráneos» η Αλμερία υποδέχεται την πρωτοπόρο Εσπανιόλ στο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα 2.

2121: UD Almeria – RCD Espanyol Barcelona 22:00 («JuegosMediterráneos»)

Αλμερία: Δεν της βγαίνει τίποτα το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μείνει στο -8 από τη δεύτερη Μαγιόρκα και την απευθείας άνοδο στη Λα Λίγκα. Στο προηγούμενο της παιχνίδι κόντρα στη Ζαραγόσα έφυγε ηττημένη με 2-1, ενώ της ακυρώθηκε γκολ για χιλιοστά κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-1. Τώρα απέναντι στην πρωτοπόρο Εσπανιόλ χρειάζεται μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς για να ελπίζει σε απευθείας άνοδο. Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια ο απολογισμός για την Αλμερία και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που έμεινε αρκετά πίσω. Στα αξιοσημείωτα με ομάδες της πρώτης εξάδας έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς κι αυτούς με τη Βαγιεκάνο, ενώ με τις υπόλοιπες έφυγε χωρίς να πάρει το παραμικρό κέρδος.

Αγωνιστικά νέα: Εκτίει τιμωρία ο Χοσέ Κόρπας (μέσος). Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Μορλάνες (χαφ) και Ιβανίλντο (στόπερ).

Πιθανή ενδεκάδα:Μακαρίτζε, Μπάλιου, Μάρας, Κουένκα, Ακιέμε, Πέτροβιτς, Σάμου Κόστα, Ροντρίγκες, Ρομπερτόνε, Λάθο, Σαντίκ.

Εσπανιόλ: Κάθε της νίκη από δω και πέρα ισούται με την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε αντίσταση από τη Λεγκανές, εντούτοις όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει την εντός έδρας νίκη με 2-1, έχοντας παράλληλα απωλέσει και πέναλτι στο 1-0. Μετά απ’ αυτή της τη νίκη η Εσπανιόλ έφτασε τις 5 διαδοχικές και εάν κερδίσει σήμερα θα ανοίξει την απόσταση από τη δεύτερη Μαγιόρκα στο +5 αλλά και από την επερχόμενη της αντίπαλο στο +13. Εν πάσειπεριπτώσει βρίσκεται σταθερά στη κορυφή και λίαν συντόμως θα επιστρέψει στα σαλόνια της Λα Λίγκα.

Αγωνιστικά νέα: Ξεπέρασαν τον κορωνοϊό οι ΛουίςΛόπεθ (στόπερ) και Μελέντο (μέσος). Τραυματίες οι Χιλ (μπακ) και Μιγκελόν (μπακ).

Πιθανή ενδεκάδα:ΝτιέγκοΛόπεθ, Ντίντακ, ΝταβίντΛόπεθ, Καμπρέρα, Πεδρόσα, Εμπάρμπα, Μπάρε, Νταρντέρ, Πουάδο, Ντιματά, Ντε Τομάς.

Προϊστορία: Οι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους ήταν για τη Λα Λίγκα, όπου οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, ενώ σ’ άλλες δύο αναμετρήσεις τους εξήλθαν ισόπαλες.

 

24.08.14 Λα Λίγκα Αλμερία Εσπανιόλ 1:1
15.12.13 Λα Λίγκα Αλμερία Εσπανιόλ 0:0
05.02.11 Λα Λίγκα Αλμερία Εσπανιόλ 3:2
25.04.10 Λα Λίγκα Αλμερία Εσπανιόλ 0:1

 

*Σημαντικό και για τις δύο το σημερινό παιχνίδι αλλά αυτή που καίγεται περισσότερο για νίκη είναι η γηπεδούχος. Η Αλμερία παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μειώσει την απόσταση και να μπορεί να ελπίζει σε απευθείας άνοδο, εν αντιθέσει με την Εσπανιόλ που πηγαίνει στον αγώνα χωρίς άγχος, έχοντας ως όπλο και το +2 από τη δεύτερη Μαγιόρκα. Περιμένουμε να γίνει ένα πραγματικό ντέρμπι στο «Μετιτερανέος» με τον νικητή (εάν υπάρξει) να κριθεί στις λεπτομέρειες. (Επιλογή το Χ οrX στο 1,71, μόνο στη Meridianbet).

 

REFERAFRIEND: Προτείνετε ένα φίλο σας και πάρτε μέχρι και €150 μπόνους!

 

Send this to a friend