Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ντέρμπι για την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις για τη δεύτερη
Ντέρμπι για την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις για τη δεύτερη

Ντέρμπι για την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις για τη δεύτερη

Μεγάλο ντέρμπι όσο αφορά την τρίτη και όχι μόνοθέση διεξάγεται στις 16:00 στο «GewissStadium», εκεί όπου η Αταλάντα θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής της SerieA‘.

0070: Atalanta BC – Juventus Turin 16:00 («Gewiss Stadium»)

Αταλάντα: Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει η Αταλάντα στον τελευταίο αγώνα που έδωσε κόντρα στη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Ενώ προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο με τα γκολ του Ζαπάτα (13′, 40′), στην επανάληψη είδε την αντίπαλο της μέσα σε διάστημα εννέα λεπτών να πετυχαίνει ισάριθμα τέρματα και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά όμως οι «μπεργκαμάσκι» δεν στραβοπάτησαν και με πέναλτι του Ίλισιτς στο 70′ κατάφεραν και απέδρασαν από τη Φλωρεντία με το τρίποντο. 18η φετινή νίκη για την Αταλάντα, με την οποία διατηρήθηκε στην τετράδα με 61 βαθμούς, έχοντας ένα λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο και δύο από τη δεύτερη Μίλαν.

Αγωνιστικά νέα: Εκτός του σημερινού αγώνα με τη Γιουβέντους έμεινε ο τραυματίας Χάτεμπερ (δεξιός μπακ), όπως και ο Πεσίνα (επιτελικός χαφ), ο οποίος έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκολίνι, Παλομίνο, Ρομέρο, Τολόι, Πάσαλιτς, Φρόιλερ, Ντε Ρουν, Γκόσενς, Μαλινόβσκι, Ζαπάτα, Μουριέλ.

Γιουβέντους: Από εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Τζένοα προέρχεται η Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική. Δίχως να δώσει περιθώρια στην αντίπαλο της, η «Γηραιά Κυρία» πίεσε και δίκαια προηγήθηκε από νωρίς στο ημίχρονο με 2-0, χάρη στα γκολ των Κουλουσέφσκι (4′) και Μοράτα (22′). Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ σε 2-1 με τον Σκαμάτσα (49′) και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, ο Μακένι ήταν ο παίκτης που στο 70′ έγραψε τον επίλογο και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Έτσι η Γιουβέντους με την 18η φετινή της νίκη ανέβηκε στους 62 βαθμούς, διατηρώντας το προβάδισμα του ενός βαθμούς από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ βρίσκεται και στο -1 από τη Μίλαν.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι Μπερναντέσκι (δεξιός εξτρέμ) και Μπονούτσι (στόπερ). Αμφότεροι βρίσκονται σε καραντίνα λόγω Covid.

Πιθανή ενδεκάδα: Σέζνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντανίλο, Κουλουσέφσκι, Ραμπιό, Μπετανκούρ, Κιέζα, Μοράτα, Ρονάλντο.

Προϊστορία: Χωρίς νίκη παραμένει η Αταλάντα στις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» στις επισκέψεις τους στο «Μπέργκαμο» μετράνε έξι νίκες, ενώ άλλα τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκαν στο ισόπαλο 2-2.

 

23.11.19 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 1:3
26.12.18 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 2:2
01.10.17 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 2:2
28.04.17 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 2:2
06.03.16 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 0:2
27.09.14 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 0:3
22.12.13 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 1:4
08.05.13 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 0:1
21.01.12 Serie A Αταλάντα Γιουβέντους 0:2

 

*Πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, αφού τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Όποια από τις δύο καταφέρει και πάρει τη νίκη θα μπει σε θέση οδηγού έναντι της άλλης για την τρίτη θέση, ενώ σε τυχόν στραβοπάτημα της Μίλαν θα μπορεί να κοιτάξει και λίγο πιο πάνω. Οι τελευταίες αναμετρήσεις των Αταλάντα και Γιουβέντους στο «Μπέργκαμο» όπως θα δούμε και πιο πάνω εμφάνισαν αρκετά γκολ. Δεδομένου λοιπόν ότι αμυντικά δεν χρίζει καμία απόλυτης εμπιστοσύνης θα συνεχίσουμε με την παράδοση.(GG&I2+ στο 2,61, σε μία από τις ψηλότερες αποδόσεις που κυκλοφορούν στην αγορά, Meridianbet).

 

ESPORTSMONEYBACKBONUS: Νέα διάσταση στο χώρο του Στοιχήματος!

Send this to a friend