Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Απαγορεύεται το οποιοδήποτε λάθος
Απαγορεύεται το οποιοδήποτε λάθος

Απαγορεύεται το οποιοδήποτε λάθος

Μετά την πρόκριση της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Παρί Σεν Ζερμέν στρέφει εκ νέου την προσοχή της στις εγχώριες υποχρεώσεις, καθώς μεσημεριάτικα υποδέχεται στο «Παρκ Ντε Πρενς» την Σαιντ Ετιέν σε παιχνίδι για την 33η αγωνιστική της Ligue 1.

0196: Paris Saint-Germain FC – AS Saint-Etienne 14:00 («Parc des Princes»)

Παρί Σεν Ζερμέν: Στο τελευταίο της εγχώριο παιχνίδι εκτός η Παρί δεν είχε περιθώρια λάθους, αφού σε τέτοια περίπτωση η Λιλ θα έπαιρνε μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Έτσι οι «παριζιάνοι» μπήκαν στον αγώνα με το Στρασβούργο αποφασισμένοι για το τρίποντο και μέχρι το ημίχρονο πήραν γερό προβάδισμα τριών τερμάτων (Μπαπέ 16′, Σαράμπια 27′, Κιν 45′). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3, όμως ο Παρέδες με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Μία νίκη για την Παρί που τη διατήρησε στη δεύτερη θέση και στο -3 από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα, είχε αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, σ’ ένα γεμάτο από ευκαιρίες παιχνίδι που παρ’ όλα αυτά γνώρισε την ήττα με 0-1 (Τσούπο-Μότινγκ 40′), όμως εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά λόγω του 2-3 του πρώτου αγώνα. Εκεί κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 28/4 στο Παρίσι.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ικάρντι (επιθετικός), Κουρζαβά (αριστερός μπακ) και Μαρκίνιος (στόπερ). Σε σχέση με τον αγώνα που διεξήχθη στο Στρασβούργο επιστρέφουν από κορωνοϊό οι Ντιαλό (στόπερ), Φλορέντσι (δεξιός μπακ) και Βεράτι (χαφ), όπως και από τραυματισμούς οι Λετεγιέρ (τερματοφύλακας) και Μπερνά (αριστερός μπακ). Εξέτισε από την κόκκινη που δέχθηκε στο ντέρμπι με τη Λιλ και επιστρέφει ο Νεϊμάρ (μεσοεπιθετικός).

Πιθανή ενδεκάδα: Νάβας, Μπάκερ, Κιμπεμπέ, Ντανίλο, Κέχρερ, Παρέδες, Σαράμπια, Ραφίνια, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Μπαπέ.

Σαιντ Ετιέν: Από μεγάλη εντός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή 4-1 επί της Μπορντό προέρχεται η Σαιντ Ετιέν, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα μόλις στο 9′ και τους γηπεδούχους να απαντάνε δις χάρη στα τέρματα του Καζρί στο 19′ (πεν) και στο 23′. Στην επανάληψη (71′) ο Καζρί πετυχαίνοντας χατ τρικ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γιουσούφ να διαμορφώσει το τελικό 4-1 για τους «Στεφανουά». Έτσι ανέβηκαν στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχουν απομακρυνθεί εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Αγωνιστικά νέα: Για ακόμη ένα παιχνίδι η Σαιντ Ετιέν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπάγιτς (τερματοφύλακας), Μπουντεμπού (επιτελικός χαφ), Μακόν (αριστερός μπακ), Μοντέστε (επιθετικός) και Σισοκό (δεξιός μπακ). Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νεγιού (ανασταλτικός χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα: Γκριν, Ντεμπισί, Σισέ, Μουκουντί, Γκάμπριελ, Μουέφεκ, Μπουανγκά, Οσισέ, Καμαρά, Χαμούμα, Καζρί.

Προϊστορία: Στις τελευταίες εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Σαιντ Ετιέν, η Παρί έχει καταγράψει επτά νίκες, μία ισοπαλία, ενώ σε άλλο ένα αγώνα της γνώρισε την ήττα.

 

14.09.18 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 4:0
25.08.17 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 3:0
09.09.16 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 1:1
25.10.15 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 4:1
31.08.14 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 5:0
16.03.14 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 2:0
03.11.12 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 1:2
02.05.12 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 2:0
07.08.10 Ligue 1 ΠαρίΣενΖερμέν ΣαιντΕτιέν 3:1

 

*Εδώ που φτάσαμε επτά μόλις στροφές πριν το τέλος και με τη διαφορά να είναι στο -3 για την Παρί απαγορεύεται το οποιοδήποτε λάθος. Εάν θέλει να μείνει ζωντανή και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το φετινό τίτλο θα πρέπει να βρει τον τρόπο σήμερα να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Σαιντ Ετιέν.(1&3-6 στο 2,18, Meridianbet).

 

WEEKEND BONUS 10%: Επωφεληθείτε 10% μπόνουςκάθε Σαββατοκύριακο!

 

Send this to a friend