Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Δασκαλάκης ο εκλεκτός – Επιστρέφει για τρίτη φορά και… deja vu
Δασκαλάκης ο εκλεκτός – Επιστρέφει για τρίτη φορά και… deja vu

Δασκαλάκης ο εκλεκτός – Επιστρέφει για τρίτη φορά και… deja vu

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ερμή για τον αντικαταστάτη του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ήττα με 3-1 από την Πάφο.   

Ο Λούκας Φανιέρος βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Δημήτρη Δασκαλάκη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα εργαστεί για τρίτη φορά στην ομάδα της Αραδίππου μιας και είχε περάσει ξανά την σεζόν 2018-19 όταν ήταν βοηθός του Κώστα Καϊάφα και όταν αποχώρησε ο Καϊάφας ανέλαβε για μία βδομάδα υπηρεσιακός προπονητής μέχρι που ανέλαβε ο Πορτογάλος Ζοάο Ντε Ντέους.

Ως πρώτος προπονητής εργάστηκε στο Ερμή από τις 2 Απριλίου του 2019 μέχρι και τις 16 Μαρτίου του 2019. Τότε είχε αποχωρήσει ο Χρύσης Μιχαήλ και ο Δασκαλάκης από βοηθός πήρε προαγωγή ως πρώτος προπονητής σε μία χρονιά που ήταν ήδη χαμένη.

Παρόμοιο είναι το σκηνικό και τώρα μιας και αναλαμβάνει τον Ερμή που είναι με το 1,5 πόδι στη Β΄ κατηγορία. Η μοναδική διαφορά είναι ότι δεν ήταν βοηθός στην ομάδα αυτή τη φορά αλλά έρχεται για να αναλάβει άμεσα πρώτος προπονητής.

Σαφέστατα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Θα είναι ο έκτος προπονητής που θα γνωρίσουν οι παίκτες του Ερμή φέτος και έχει να ανέβει ένα βουνό.

Πάνος Λάρκος – Larnakaonline Sports

Send this to a friend