Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ππεκρής: «Αντικειμενικά αυτός είναι ο στόχος της Εθνικής»
Ππεκρής: «Αντικειμενικά αυτός είναι ο στόχος της Εθνικής»

Ππεκρής: «Αντικειμενικά αυτός είναι ο στόχος της Εθνικής»

Στην εκπομπή του Digital TV “Στην Κερκίδα” μίλησε ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων και εκπρόσωπος της Ανόρθωσης στην ομοσπονδία Μιχάλης Ππεκρής

“Κάναμε μια νέα αρχή, με πολλά νέα παιδιά, σε ένα δύσκολο όμιλο. Οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε φαινομενικά είναι σε πιο ψηλό σκαλί από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

-“Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι θα πρέπει ο κόσμος και τα παιδιά να έχουν το κεφάλι ψηλά. Δηλαδή να ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα στα 90 λεπτά και πήραμε αυτό που δικαιούμασταν να πάρουμε. Αντικειμενικά αυτός είναι ο στόχος μας”.

-“Βλέπω και εγώ ότι αρχίζουν τα παιδιά να παίρνουν λεπτά σε σωματειακό επίπεδο. Με αυτά τα δεδομένα πάμε με καλύτερες προοπτικές στα παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις έξι μέρες, τρία παιχνίδια”.

-“Δεν θεωρώ ότι κάτι δεν πήγε καλά την προηγούμενη περίοδο. Είχαμε κάποιες ατυχίες βασικών ποδοσφαιριστών μας. Κάποια πράγματα που είδαμε σίγουρα θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.  Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Βλέπουμε ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στις ομάδες τους”.

-“Έχει αρκετά αξιόλογα ταλέντα και “ψημένους” ποδοσφαιριστές που δεν πήραν κλήση αλλά είναι στο στόχαστρο του προπονητή”.

-“Η Ανόρθωση είναι πίσω φέτος όσον αφορά το πρωτάθλημα. Είναι στο Κύπελλο. Ένα τρόπαιο θα βοηθήσει την ομάδα”.

Send this to a friend