Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πράνιτς: «Η Κροατία είναι δέκα φορές καλύτερη από την Κύπρο»
Πράνιτς: «Η Κροατία είναι δέκα φορές καλύτερη από την Κύπρο»

Πράνιτς: «Η Κροατία είναι δέκα φορές καλύτερη από την Κύπρο»

Δηλώσεις στην Κροατία παραχώρησε ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της χώρας του με την Κύπρο.

Για τον αγώνα με την Κύπρο…. “Άρχισαν τα προκριματικά με ισοπαλία εντός έδρας με τη Σλοβακία. Αντικειμενικά η Κροατία είναι δέκα φορές καλύτερη από την Κύπρο, δεν μπόρουν να μας ανταγωνιστούν, μόνο αν ήμαστε ο εαυτός μας και αν το θέλουμε. Δεν υπάρχει λόγος να μη θέλουμε μετά την ήττα από την Σλοβενία στην αρχή”

Πως πρέπει να παίξει η Κροατία απέναντι μας... “Πρέπει να τους πιέσουμε. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι θα προσπαθούν να αμυνθούν, όπως έκανε η Σλοβενία και θα περιμένουν να κτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να σκοράρουμε ένα γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να μην τους υποτιμήσουμε γιατί δεν είναι πια η Κύπρος που ήταν πριν 10-15 χρόνια. Έχουν ένα καλό πρωτάθλημα παρόλο που είναι γεμάτο ξένους και για αυτό είναι καλό. Έχουμε πέντε έξι πολύ καλές ομάδας όμως και οι διεθνείς τους είναι επίσης καλοί”.

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από την Εθνική μας… “Ο καλύτερος τους παίκτης είναι ο Πιέρος Σωτηρίου όμως έχουν και επικίνδυνα άκρα. Στα δεξιά ο Παπουλής, στα αριστερά ο Πίττας. Δεν είναι κακοί στο κέντρο όπου έχουν τον Αρτυματά που ήταν στην Ανόρθωση και παίξαμε μαζί του με τον Σίλντενφελντ. Μου αρέσει ο 17χρονος Λοϊζος Λοϊζου της Ομόνοιας, είναι ο πιο υποσχόμενος παίκτης και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Είναι νεαρός όμως ακόμα και έπαιξε κόντρα στη Σλοβακία. Πιστεύω ότι θα παίξουν με τρεις αμυντικούς και ουσιαστικά θα παίξουν με 5-6 παίκτες στην άμυνα. Θα παρκάρουν το λεωφορείο μπροστά στην περιοχή μας και θα περιμένουν για αντεπιθέσεις. Είμαστε πολύ καλύτεροι όμως σε παιχνίδια σαν αυτό, η επιθυμία και η θέληση θα παίξει μεγάλο ρόλο, και πρέπει να είμαστε σε πολύ ψηλότερο επίπεδο από ότι ήμασταν με τη Σλοβενία”.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend