Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κύπρος: Τρίτη καταγγελία παρενόχλησης από κληρικό – «Νιώθω αηδία…»
Κύπρος: Τρίτη καταγγελία παρενόχλησης από κληρικό – «Νιώθω αηδία…»

Κύπρος: Τρίτη καταγγελία παρενόχλησης από κληρικό – «Νιώθω αηδία…»

Σπάει η σιωπή κατά ιερωμένου, πρώην Μητροπολίτη και ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον συγκεκριμένο κατά γυναικών.

Η ιστοσελίδα Reporter.com.cy φέρνει στο φως σήμερα νέα καταγγελία κατά του πρώην Μητροπολίτη η οποία είναι η τρίτη. Το γαϊτανάκι ξεδιπλώθηκε την περασμένη βδομάδα όταν το ΣΙΓΜΑ έφερε στο φως καταγγελία, ο φάκελος της οποίας άνοιξε εκ νέου.

Είχε προηγηθεί προ ετών καταγγελία της εν λόγω γυναίκας στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή Με την Ελίτα. Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Πολίτης έφερε στο φως τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου δεύτερη καταγγελία από γυναίκα και πάλι κατά του εν λόγω πρώην Μητροπολίτη.

Η τρίτη καταγγελία γυναίκας η οποία σήμερα ζει στις ΗΠΑ σοκάρει, με την ίδια να λέει ότι δεν ξεπέρασε ποτέ τα όσα έζησε πλάι στον ιερωμένο. Όπως αποκαλύπτεται στο ρεπορτάζ του reporter, η γυναίκα ακόμη και σήμερα νιώθει αηδιασμένη όταν αναμοχλεύει τις στιγμές φρίκης ενώ σημειώνει παράλληλα ότι ζει μόνιμα στο εξωτερικό πλέον αφού «αηδίασε» το σύστημα στην Κύπρο.

 

Send this to a friend