Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Άτομο γνωστό στις αρχές ασφαλείας ήταν ο στόχος των πυροβολισμών που ρίχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής εναντίον διπλοκατοικίας στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τον 39χρονο Κώστα Χαραλάμπους, άλλως Μαύρος, εναντίον του οποίου είχε διαπραχθεί απόπειρα φόνου τον Νοέμβριο του 2019, στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε τότε, σε περιοχή κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας. Η υπόθεση αυτή εξιχνιάστηκε, αφού το άτομο που τον πυροβόλησε συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2020.

Η νέα εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Μαύρου έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία, η οποία την συνδέει με ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν μεταξύ τους πρόσωπα της νύχτας, με τους ανακριτές να αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους.

Εξάλλου σε Αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην επαρχία Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι υποστατικό λειτουργούσε με μυστικότητα και με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή η λειτουργία του. Με την είσοδο των μελών της Αστυνομίας εντοπίστηκαν 3 πρόσωπα να μεταδίδουν μουσική μέσων μεγάφωνων ενώ εντοπίστηκαν κρυμμένοι 14 θαμώνες. Και τα 17 πιο πάνω πρόσωπα καταγγέλθηκαν, ενώ ο υπεύθυνος του υποστατικού, καταγγέλθηκε για λειτουργία του υποστατικού, καθώς επίσης και για λειτουργία χωρίς άδεια από τον ΚΟΤ, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια χρήσης μεγάφωνων και για το ότι επέτρεψε το κάπνισμα σε θαμώνες.

Λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων σε βάρος του υπεύθυνου του υποστατικού, σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης.

Και τέλος μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε διαμέρισμα 27χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Της έρευνας, προηγήθηκε πληροφορία από την Europol, η οποία έφερε τον 27χρονο να έχει αποστείλει σε άλλους χρήστες, 26 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Παραλήφθηκαν από την οικία δύο κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στον 27χρονο τα οποία θα τύχουν περαιτέρω δικανικών εξετάσεων.

Επίσης κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του διαμερίσματος, 13 φυτά κάνναβης.
Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Send this to a friend