Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δυο αυτοκίνητα στη Λάρνακα, γύρω στις 3.56 τα ξημερώματα σήμερα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στη περιοχή Φανερωμένης. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Από την πυρκαγιά στα δύο οχήματα αναφλέγηκαν δοχεία φύλαξης πετρελαίου και υδραυλικού λαδιού τα οποία ο ιδιοκτήτης αποθήκευε εντός του χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί στην διώροφη οικία του ιδιοκτήτη και να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές. Επίσης λόγο του κατηφορικού της περιοχής, τα πετρελαιοειδή κύλησαν φλεγόμενα στον δρόμο με αποτέλεσμα να αναφλέγουν ακόμη τέσσερα οχήματα κάποια με εκτεταμένες ζημιές και κάποια με ποιο ελαφριές.

 

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας και των Ειδικών Καθηκόντων Πύλας, σε συνεργασία με μέλη των Τελωνειακών Αρχών, διεξήγαγαν χθες το μεσημέρι έρευνα σε υποστατικό, το οποίο βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 44 κούτες τσιγάρα, 3,5 κιλά καπνού και 1,250 γραμμάρια καπνού ναργιλέ (όλα αδασμολόγητα).

Στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, επιβλήθηκε από το Τμήμα Τελωνείου χρηματικό πρόστιμο, ύψους 8,000 ευρώ, το οποίο και καταβλήθηκε έναντι σχετικής απόδειξης.

 

Εξάλλου χθες μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 82 χιλιομέτρων ανά ώρα αντί 65 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 13χρονος, με συνοδηγό 46χρονο και επιβάτες στα πίσω καθίσματα, 20χρονο και 19χρονη.

 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εγκεφαλίτιδας, φωτίστηκε στα κόκκινα χθες το βράδυ το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας από το Τμήμα Αρχαιοτήτων.
Η εκστρατεία διοργανώνεται από τον Παγκόσμιο Σύλλογο Εγκεφαλίτιδας και φωταγωγούνται σε χρώμα κόκκινο μνημεία και αξιοθέατα.

 

Και τέλος πραγματοποιείται σήμερα στις 7.00 το βράδυ η 9η διάλεξη του Ζηνώνειου Ελεύθερου Πανεπιστήμιου Λάρνακας με θέμα: «Ατυχήματα στην Παιδική Ηλικία».

 

 

 

Send this to a friend