Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και απόπειρας παραχάραξης νομίσματος, που διαπράχθηκε το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 21, 49 και 37 ετών, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, εντόπισαν χθες βράδυ έξω από υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο οποίο θεάθηκε να εισέρχεται 31χρονη, η οποία και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και οδηγήθηκε μαζί με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια παραδόθηκε στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

 

Ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ζητά η κοινοβουλευτική επιτροπή του ΑΚΕΛ να συζητηθεί το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης που έχει παρατηρηθεί στην ολοκλήρωση της Μελέτης Σχεδιασμού Αντιπλημμυρικών Έργων για προστασία των οικιστικών ζωνών των Δήμων Λάρνακας και Αραδίππου, οι οποίες βρίσκονται εντός της λεκάνης απορροής του ποταμού Καλού Χωριού. Από την πλευρά του, ο Δήμος Λάρνακας ζητά από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να επισπεύσουν τις διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης και να δρομολογηθεί το συντομότερο η υλοποίηση συγκεκριμένων έργων, επισημαίνοντας πως οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση είναι δυνατό να προκαλέσει ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Σήμερα η Επιτροπή Επιπτώσεων στο Περιβάλλον θα εξετάσει τη μελέτη σχεδιασμού που υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο από τον Έπαρχο Λάρνακας.

 

Send this to a friend