Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Το ευχαριστώ της οικογένειας του μικρού Ανδρέα
Το ευχαριστώ της οικογένειας του μικρού Ανδρέα

Το ευχαριστώ της οικογένειας του μικρού Ανδρέα

Να ευχαριστήσουν τον κόσμο θέλησαν οι γονείς του μικρού Ανδρεα, για την βοήθειά που πρόσφερε ώστε ο μικρός  να πάει για θεραπεία στη Γερμανία.

Ο έρανος ολοκληρώθηκε σήμερα με την οικογένεια να αναφέρει σε μήνυμά της:

«Ο μικρός μας ήρωας μπορεί να έχει κάνει την μεταμόσχευσή του εδώ και 6 μήνες, όμως πέρασε πολλά επακόλουθα της μεταμόσχευσης όπως: μολύνσεις, αυξημένη πίεση, θέματα καρδίας, κάποια θέματα νευρολογικά και πιο σημαντικό από όλα η εντατική, το ότι βρισκόταν σε αναπνευστήρα όπου ευτυχώς τα κατάφερε και ξύπνησε.. Χρειάστηκε βέβαια αρκετός καιρός με φυσιοθεραπείες για την πλήρη αποκατάστασή του (ομιλία, κίνηση, σίτιση κ.α). Τώρα, βρισκόμαστε στο σημείο όπου ο Ανδρέας μας βρίσκεται στο διαμέρισμα όπου διαμένουμε στη Γερμανία, το οποίο του βελτίωσε αρκετά την ψυχολογία του, αφού είναι μαζί και με τους δυο γονείς του και με την μικρή του αδερφούλα, που είναι τώρα 5 μηνών.

Όμως, πηγαινοέρχεται για εξετάσεις αιματολογικές, ηλεκτροεγκεφαλογραφήματα, ultrasound καρδίας και πολλές άλλες. Παρακολουθείτε τόσο από ογκολόγους αλλά και από νευρολόγους και καρδιολόγους. Επίσης υποβάλλεται κάθε μήνα σε παρακεντήσεις μυελού των οστών.. Λόγω όλων των πιο πάνω προβλημάτων, ακόμα η κατάσταση της υγείας του δεν έχει βελτιωθεί, όπως ποθούμε όλοι μιας και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει εντελώς καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του, όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Εξάλλου, για τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι εξίσου σημαντικά και θα πηγαινοερχόμαστε στην Γερμανία. Οι συνθήκες εδώ είναι δύσκολες με δυο μικρά παιδία και οι απαιτήσεις πολλές όμως δεν τα βάζουμε κάτω.. Ο έρανος μας με αριθμό άδειας Φ.Π 07/2020 έχει τερματιστεί και θέλουμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ συγγενείς, φίλους, γνωστούς και άγνωστους που μας αγκάλιασαν, μας βοήθησαν τόσο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά… Τα μηνύματα σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας για το αγγελούδι μας είναι πολλά και απολογούμαστε αν δεν απαντάμε σε όλους. Το ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε, κάνετε και θα κάνετε για εμάς είναι λίγο..

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης την εταιρεία C.L.A. RENOVATIONS LTD, που μετά από επικοινωνία με οικείους μας, που γνώριζαν ότι το σπίτι μας δεν ήταν κατάλληλο για να κατοικεί ένα μεταμοσχευμένο παιδί, αφού ήταν γεμάτο μούχλα, υγρασία, σπασμένα ταβάνια κ.α) ανάλαβαν με δικά τους έξοδα και το έφτιαξαν εξολοκλήρου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για ακόμα μια φορά μέσα από τα βάθη της καρδίας μας ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, όποιος θέλει και όποτε θέλει… Ο δρόμος είναι μακρύς, δώσαμε τις μάχες μας, και πάμε να κερδίσουμε τον πόλεμο.

Η οικογένεια του μικρού Ανδρέα».

Ο μικρός μας ήρωας μπορεί να έχει κάνει την μεταμόσχευση του εδώ και 6 μηνες, όμως πέρασε πολλά επακόλουθα της…

Δημοσιεύτηκε από Rafaella Michael Theocharous στις Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Send this to a friend