Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Φωνάζει και τα βάζει με την ΚΟΠ ο Φανιέρος (δηλώσεις)
Φωνάζει και τα βάζει με την ΚΟΠ ο Φανιέρος (δηλώσεις)

Φωνάζει και τα βάζει με την ΚΟΠ ο Φανιέρος (δηλώσεις)

Στον Super Sport FM 104,0 παραχώρησε δηλώσεις ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.

Ήταν έντονος ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» για τη μη αποδοχή από πλευράς ΚΟΠ για την εγγραφή Βραζιλιάνου παίκτη στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ο συγκεκριμένος έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες σε μια σεζόν και ο Ερμής θα ήταν η τρίτη, κάτι που δεν προβλέπεται από το καταστατικό.

«Η ΦΙΦΑ έβγαλε μια απόφαση ότι δικαιούνται οι παίκτες να κάνουν τρεις μετεγγραφές, όπως αυτό δεν ισχύει στο καταστατικό της ΚΟΠ και ισχύει το δύο μετεγγραφές ενός παίκτη. Τι είναι εκεί για να μας κάμνει τον… νταμνταμ; Οι ομάδες έχουν προβλήματα και δεν είναι οι αρμόδιοι στην ΚΟΠ να καταστρέφουν τις ομάδες και τους παίκτες. Ήρθε ο παίκτης από τη Βραζιλία με τη γυναίκα του, έκανε 15 τεστ, δεν τον αφήσαμε να πάει στην Ελλάδα και τώρα του λέμε ότι δεν μπορεί να παίξει. Η ΚΟΠ λέει ότι είναι δύσκολο να μπορέσει να αγωνιστεί, καθώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο καταστατικό. Ο παίκτης τώρα θέλει να φύγει, δεν είναι αυτό το πρόβλημα, παίκτες πολλούς», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τι βάζουμε δηλαδή στο καταστατικό; Πόσα λεφτά θα πιάσουμε; Γιατί δεν βάλαμε αυτό τον όρο όπως τον έχουν άλλες χώρες; Όπως τηρούμε και βάζουμε αποφάσεις μονομερώς, να το βάλουν και αυτό. Αυτόν τον παίκτη θα τον διώξω, αλλά φωνάζω για να το ακούσουν και να βοηθούν την ομάδα. Από σήμερα θα δουν άλλον Φανιέρο. Είμαι πρόεδρος ομάδας Α’ Κατηγορίας και θα διεκδικώ τα δικαιώματά μου. Από σήμερα δηλώνω απέναντι στην Ομοσπονδία. Έχει 2-3 χρόνια που ζητάμε να μην πιάνουμε προστίματα από τους παρατηρητές και όχι μόνο. Θέλω να δω ποιο μπαίνουν παρατηρητές και ποιου συγγενείς είναι. Καλώ την ΚΟΠ να βγάλει τα ονόματα έξω. Πάμε εκεί στις συνελεύσεις, τρώμε 1-2 σάντουιτς, καμιά τυρόπιττα, σάζονται 1-2 που θέλουν και φεύγουμε. Από σήμερα, σας είπα, άλλος Φανιέρος».

Send this to a friend