Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Χαμός για ακόμα μια μέρα έξω από το Γραφείο Ευημερίας – Τήρηση μέτρων a la carte;
Χαμός για ακόμα μια μέρα έξω από το Γραφείο Ευημερίας – Τήρηση μέτρων a la carte;

Χαμός για ακόμα μια μέρα έξω από το Γραφείο Ευημερίας – Τήρηση μέτρων a la carte;

Αν περάσει κάνεις (καθημερινά) έξω από το Γραφείο Ευημερίας στη Λάρνακα το οποίο βρίσκεται δίπλα από την Τεχνική Σχολή θα αντικρίσει το συνηθισμένο χάος από την προσέλευση του κόσμου.

Καθώς στο χώρο υπάρχουν φύλακες ασφαλείας, δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα όπως η κοινωνική αποστασιοποίηση των 2 μέτρων βάση του πρωτοκόλλου του Υπ. Υγείας. Είναι ένα φαινόμενο το οποίο θα έπρεπε να δημιουργήσει έντονη ανησυχία στις αρμόδιες αρχές και να λάβουν σοβαρά μέτρα, τα οποία άλλωστε επιβάλλονται σε όλους τους πολίτες και κατοίκους του νησιού.

Σίγουρα δεν θα λύσουμε τα πάγια προβλήματα του μεταναστευτικού και της διαχείρισής του από μια τόσο μικρή μονάδα εξυπηρέτησης της πόλης μας η οποία από ότι φαίνεται χρειάζεται βοήθεια. Και εξ αφορμής αυτού του γεγονότος να τονίσω ότι το πρόβλημα του επαυξημένου αριθμού προσέλευσης αιτητών στο συγκεκριμένο κτήριο δεν είναι καινούργιο.

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν γράφτηκε για να στοχοποίηση καμία ομάδα ανθρώπων και κανένα εργαζόμενο. Το κείμενο γράφτηκε για να τονιστεί η ανάγκη για ουσιαστική τήρηση των μέτρων και την προστασία κάθε ενός ξεχωριστά, όπως συμβαίνει παντού.

Ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις και αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές.

Θεοδοσία Αποστόλου

Απόφοιτη Κοινωνιολόγιας Παν. Κύπρου

Send this to a friend