Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Ιδανικό ντεμπούτο με σπουδαίο “διπλό” για Ανδρονίκου (βίντεο)
Ιδανικό ντεμπούτο με σπουδαίο “διπλό” για Ανδρονίκου (βίντεο)

Ιδανικό ντεμπούτο με σπουδαίο “διπλό” για Ανδρονίκου (βίντεο)

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Ερμής στο ντεμπούτο του Νίκου Ανδρονίκου στον πάγκο του Ερμή κερδίζοντας 2-0 τον Εθνικό Άχνας μέσα στο Δασάκι.

Αν και ο Εθνικός μέχρι τη επίτευξη του πρώτου γκολ του Ερμή ήταν ανώτερος στο γήπεδο δεν μπόρεσε να σκοράρει με αποτέλεσμα οι «φτεροπόδαροι» να βρουν τις λύσεις στο δεύτερο μέρος.

Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός θα μπορούσε να πάρει ένα πέναλτι σε παράβαση του Ιωάννου το οποίο δε δόθηκε. Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής άνοιξε το σκορ με γκολ του Κονέ ο οποίος ένα λεπτό προηγουμένως είχε μπει στον αγώνα. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει με τον Ραφίνια να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ και να βάζει γερές βάσεις για το τρίποντο.

Στο 71ο λεπτό ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι με τον Μάριο Ηλία να μην μπορεί να σκοράρει μιας και ο Καϊκέ έσωσε τον Ερμή. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα της Αραδίππου πήρε την πρώτη της εφετινή νίκη και βλέπει μπροστά τη συνέχεια με αισιοδοξία και καλύτερη ψυχολογία.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Ιωάννου, Μ.Ηλία, Παπαγεωργίου, Σάντος, Κουντόβιακ, Γκόρουμπετς, Κοστόφσκι (66΄Ντολεζάλ) Χριστοφή, Κουσιάππα (78΄Ζάκπα) Κουμής (68΄Μωυσέως)

ΕΡΜΗΣ: Καϊκέ, Δημητρίου, Μέιρα (82΄Καϊσερλίδης) Ρουσιάς (58΄Κονέ) Ντίας, Ραφίνια, Σάντο, Κυριακίδης, Βαλλιάνος (68΄Οκόγιε) Πέδρο, Γαβριήλ

Larnakaonline Sports

Send this to a friend