Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΜΗΣ Παναγιώτου: «Είναι παίκτες από το πάνω ράφι που θα δώσουν χρώμα, στο υπογράφω»
Παναγιώτου: «Είναι παίκτες από το πάνω ράφι που θα δώσουν χρώμα, στο υπογράφω»

Παναγιώτου: «Είναι παίκτες από το πάνω ράφι που θα δώσουν χρώμα, στο υπογράφω»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής του Ερμή Νίκος Παναγιώτου.

Τι γίνεται εκεί στον Ερμή; Συνεχίζεται η προετοιμασία: «Είμαστε στα Λεύκαρα εδώ και τέσσερις μέρες και χτίζουμε στο κομμάτι της ομοιογένειας. Δουλεύουν πολύ τα παιδιά και αυτός μας χαροποιεί. Θέλουμε να κλείσουμε σύντομα και το κομμάτι ενίσχυση. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Τα φιλικά είναι για εμάς τους προπονητές για συμπεράσματα και να ξεφεύγουν και οι ποδοσφαιριστές από την μονοτονία της προπόνησης. Είμαστε ικανοποιημένοι από τα όσα είδα στο φιλικό με τον Ολυμπιακό».

Ακόμα πόσους ποδοσφαιριστές θα πάρετε; «Πέντε με έξι κινήσεις θα γίνουν σίγουρα. Ελπίζω ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ακόμα δύο αφίξεις στην Κύπρο και αν έρθουν και περισσότεροι θα είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι εύκολο να φέρουμε αυτούς που θέλουμε στα δεδομένα που θέλουμε αλλά προσπαθούμε να κάνουμε τις όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές. Αυτοί που ήρθαν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας και επιλογές που θα μας βοηθήσουν».

Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθείτε; «Θα πάρουμε τερματοφύλακα που θα πρέπει να κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο. Είμαστε και κοντά αλλά και μακριά. Είναι μια παράξενη μεταγραφική περίοδος. Δεν τελειώνει 31 Αυγούστου και έχει κάποιους που περιμένουν να.,.. κάνουν την καλή και μετά τον Αύγουστο. Είναι καμιά ιδιαίτερη θέση. Έρχεται ένας μέσος και ένας επιθετικός μέχρι την Κυριακή αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Είναι ποδοσφαιριστές που τα πρωταθλήματα τους ήταν σε εξέλιξη; «Είναι παίκτες που θα δώσουν χρώμα στο πρωτάθλημα μας και στο υπογράφω. Είναι ποδοσφαιριστές από τον πάνω ράφι. Βέβαια όλοι κρίνονται στο γήπεδο αυτός είναι ο καθρέφτης».

Για τον τερματοφύλακα: «Ελπίζουμε να βρούμε τον κατάλληλο για να μας δώσει αυτά που ζητάμε. Αν ένας τερματοφύλακας δεν σους δώσει 5-6 παιχνίδια τη χρονιά δεν μπορείς να λες ότι έχεις καλό τερματοφύλακα».

Όλες οι μεταγραφές είναι μαζί σας; «Είναι όλοι μαζί μας».

Είναι όλα καλά εκεί στα Λεύκαρα; «Να ευχαριστήσω την κοινότητα Λευκάρων, είναι φιλόξενος ο κόσμος. Ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους του ξενοδοχείου. Εμείς είμαστε της θεωρίας ότι όπου και να πας να σκέφτεσαι θετικά και ότι όπου υπάρχει καλή διάθεση λύνονται τα πάντα. Λέμε και σε άλλους να πάνε στα Λεύκαρα και δεν θα χάσουν».

Μέχρι πότε θα είστε εκεί; «Μέχρι το Σάββατο. Το Σάββατο θα πάμε Λευκωσία για να παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ, Κυριακή θα πάρουν ρεπό οι ποδοσφαιριστές και από Δευτέρα ξανά στο δικό μας γήπεδο. Με μεγάλη μας χαρά αποδεχθήκαμε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για φιλικό και θα είναι ευκαιρία να δούμε κάποιες αδυναμίες για να τις διορθώσουμε».

Για τον υπό δοκιμή Τακούς: «Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ήρθε για δοκιμαστικά και μετά το παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ θα του απαντήσουμε. Δοκιμάστηκαν ακόμα δύο παιδιά τα οποία αφήνουν καλές εντυπώσεις και το τελικό του τεστ θα είναι με το ΑΠΟΕΛ».

Σας άφησε καλές εντυπώσεις; «Ναι είμαστε σε καλό δρόμο. Υπάρχει και ένας Γάλλος στην μεσαία γραμμή και ένας Νιγηριανός που ήταν στην β΄ κατηγορία της Κύπρου».

Send this to a friend