Home ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΨΕΙΣ Tι θα έλεγες στον εαυτό σου σε μια συνομιλία σας;
Tι θα έλεγες στον εαυτό σου σε μια συνομιλία σας;

Tι θα έλεγες στον εαυτό σου σε μια συνομιλία σας;

Σε μια συνομιλία με τον εαυτό σου τι θα του έλεγες;;; Μήπως θα του μιλούσες για τον φόβο σου μήπως δεν είσαι αρεστός στους άλλους ή για τον φόβο σου πως τελικά σε βλέπει ο κάθε σημαντικός άλλος; Μήπως θα του μιλούσες για όλο τον θυμό και την απογοήτευση που νιώθεις που δεν κατάφερες να βάλεις τα όρια σου όταν ένιωσες να σε προσβάλουν ή να σε μειώνουν; Ή μήπως θα του μιλούσες για τον φόβο σου να μείνεις μόνος σου και έτσι αποφασίζεις να μην διαφωνείς ποτέ με κανένα;;
Τελικά για πιο από όλα θα μπορούσες να μιλήσεις στον εαυτό σου; Γιατί σίγουρα σε μια τέτοια συζήτηση θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά αλλά σημασία έχει πόσο έτοιμος είσαι για μια Συνάντηση με τον δικό σου εαυτό.
Τελικά είσαι εσύ για εσένα ή εσύ για άλλους; Υπάρχει μια αίσθηση παραίτησης του εαυτού σου. Πολλοί άνθρωποι μου το παρουσιάζουν πως κάτι έχασαν ή ξέχασαν στον εαυτό τους.
Μέσα από όλες αυτές τις διαδικασίες το άγχος ξεσπά.

Ως Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια αυτό που προσφέρω είναι Συναντήσεις με τον εαυτό σου, για προσωπική επεξεργασία όλων των σκέψεων και των συναισθημάτων και τελικά για κατανόηση και έλεγχο του δικού σου άγχους .

Κατερίνα Μιχαήλ
Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
Συμβουλευτική Σχέσεων και Ζευγαριών
Ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων
Συμβουλευτική Γονέων
EFTA / ECP
τηλ. 96409488

Send this to a friend