Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Στο Ζύγι το εκπαιδευτικό εργαστήρι: Καινοτομία και νέες τεχνολογίες στη Γεωργία
Στο Ζύγι το εκπαιδευτικό εργαστήρι: Καινοτομία και νέες τεχνολογίες στη Γεωργία

Στο Ζύγι το εκπαιδευτικό εργαστήρι: Καινοτομία και νέες τεχνολογίες στη Γεωργία

Η εκστρατεία “Μάθε για την ΚΑΠ” διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων, γύρω από διάφορους τομείς της βιώσιμης γεωργίας, τη στήριξη της ΚΑΠ και την χρήση των νέων τεχνολογιών στη γεωργία.

Το πέμπτο και τελευταίο εργαστήρι της εκστρατείας με θέμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου από τις 10:00-12:30, στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγίου. Στο εργαστήρι συμπεριλαμβάνεται και επίσκεψη στον Πειραματικό σταθμό Τόχνης του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών.

Το εργαστήρι περιλαμβάνει παρουσιάσεις από λειτουργούς του ΙΓΕ αναφορικά με τη χρήση νέων τεχνολογιών στις καλλιέργειες όπως και υδροπονικών μεθόδων καλλιέργειας λαχανικών σε θερμοκήπια. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον Πειραματικό Σταθμό Τόχνης και να δουν από κοντά το πώς εφαρμόζονται στην πράξη τα όσα θεωρητικά θα έχουν παρουσιαστείς τη διάρκεια του εργαστηρίου.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/2Z9ivXf ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας www.learnaboutcap.com και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram: LearnAboutCap).

Send this to a friend