Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ: Η ιστορία του ζεύγους που τους είπαν ότι δεν θα έκαναν παιδιά… και έγιναν τρίτεκνοι! Η 33χρονη παλεύει τώρα με τον καρκίνο
ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ: Η ιστορία του ζεύγους που τους είπαν ότι δεν θα έκαναν παιδιά… και έγιναν τρίτεκνοι! Η 33χρονη παλεύει τώρα με τον καρκίνο

ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ: Η ιστορία του ζεύγους που τους είπαν ότι δεν θα έκαναν παιδιά… και έγιναν τρίτεκνοι! Η 33χρονη παλεύει τώρα με τον καρκίνο

Ήταν το 2011 όταν οι ιατροί είχαν διαβεβαιώσει τον Κύπρο και την Τζούλια ότι δεν θα κατάφερναν πότε να τεκνοποιήσουν.

Δυο χρόνια μετά -εντελώς απρόσμενα- διαπιστώνουν ότι η νεαρή γυναίκα είχε μείνει έγκυος. Ακολούθησαν άλλες δυο εγκυμοσύνες.

Πλέον πολύτεκνοι, αφιερώθηκαν στο μεγάλωμα των παιδιών τους, με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε πάρα πολλές νεαρές οικογένειες, με το δάνειο του σπιτιού να τρέχει και τις διάφορες άλλες υποχρεώσεις να μην σηκώνουν άλλες αναβολές. Ζουν στο χωριό Αλεθρικό της Λάρνακας.

Το 2019 η μοίρα τους παίζει άσχημο παιχνίδι…

Η 33χρονη μετά από αφόρητους πόνους στο σώμα της διαπιστώνει δύο χρόνια μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, ότι αυτή έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Αμέσως μπαίνει στο χειρουργείο και αρχίζει τις χημειοθεραπείες. Αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψει τη δουλειά της.

Με το μισθό μονάχα του πατέρα δεν καλύπτονταν ούτε κάν τα βασικά έξοδα διαβίωσης της πολύτεκνης οικογένειας. Τα παιδιά τους είναι από 2 έως 6 ετών.

Επιπλέον, ο ήδη μειωμένος οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται με το κόστος για τα ιατρικά έξοδα που χρειάζονται για τις θεραπείες της μητέρας.

Η οικογένεια αποτείνει έκκληση στο κοινό για οικονομική στήριξη και ευχαριστεί μέσω του ThemaOnline, εκ προτέρων όσους θα ανταποκριθούν αυτές τις άγιες μέρες, στο κάλεσμα τους.

Για όλα όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα υπάρχουν επίσημα έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρησίες της Κυπριακής Δημοκρατίας και άδεια για έρανο από το Υπουργείο Εσωτερικών, τα οποία κατέχει η ιστοσελίδα μας.

TΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Ελληνική Τράπεζα
IBAN: CY15 0050 0347 0003 4710 8408 4001 
ΟΝΟΜΑ: Κυπριανός Βαρνάβας

Τηλ. Επικοινωνίας με την οικογένεια: 99740771

Πηγή: Tothemaonline

Send this to a friend