Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση  της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Άφαντοι παραμένουν οι τρεις Ελληνοκύπριοι, από την επαρχία Λάρνακας, οι οποίοι καταζητούνται από το ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με υποθέσεις απαίτησης περιουσίας με απειλές. Τα ονόματα των καταζητούμενων προσώπων καθώς και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι ανακριτές της υπόθεσης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο και οι τρεις να διέφυγαν στην κατεχόμενα. Εναντίον τους έγιναν καταγγελίες από Ελληνοκύπριους ιδιοκτήτες ιντερνέτ καφέ στην Πύλα, τα οποία λειτουργούν και ως καζίνο, ότι οι τρεις καταζητούμενοι τους επισκέφθηκαν την 31η Ιανουαρίου και απαίτησαν απ’ αυτούς 100 ευρώ τη νύχτα για να παρέχουν… προστασία στα υποστατικά τους. Εκτός από το αδίκημα της απαίτησης περιουσίας με απειλές, η Αστυνομία εξετάζει εναντίον των καταζητούμενων αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, συμμετοχής σ’ εγκληματική οργάνωση, εκβίασης και απειλής βιαιοπραγίας.

Για τις ίδιες υποθέσεις τελεί υπό οκταήμερη κράτηση με διάταγμα του Δικαστηρίου που εκδόθηκε την Κυριακή, 42χρονος, από τη Λάρνακα, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τα τρία καταζητούμενα πρόσωπα.

 

Ο Δήμος Αραδίππου, πραγματοποιεί στις 6.30 σήμερα στο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», παρουσίαση προγράμματος εφαρμογής πιλοτικής δράσης, για μηδενική παραγωγή οικιακών αποβλήτων. Επιστημονικός συνεργάτης της δράσης είναι το  Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κος Κώστας Καδής.

 

Ο Δήμος Λάρνακας και το Λύκειο Μακαρίου στη Λάρνακα,  πραγματοποίησαν εκδήλωση, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροβιότοπων που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Παρατηρητήριο πουλιών, παρά το πάρκο του Παττίχειου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη σημασία των Αλυκών, για τη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής καθώς επίσης και τους κινδύνους ρύπανσης του υγροβιότοπου.

 

Και τέλος στις 7:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρωσικού Θεάτρου στην Κύπρο, το Ακαδημαϊκό Θέατρο της πόλης Βλαντίμιρ παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Η καρδιά ενός σκύλου» του Μιχαήλ  Μπουλγκάκοφ. Διοργανωτής το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο Λευκωσίας.

 

Send this to a friend