Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ BINTEO: «Αν δεν μας βοηθούσε ο Μάριος δεν θα σωζόταν το παιδί»
BINTEO: «Αν δεν μας βοηθούσε ο Μάριος δεν θα σωζόταν το παιδί»

BINTEO: «Αν δεν μας βοηθούσε ο Μάριος δεν θα σωζόταν το παιδί»

Βρέθηκε στο σωστό σημείο στη σωστή στιγμή ο Κύπριος αστυνομικός Μάριος Αριστείδης που βρισκόταν στην Αθήνα για διακοπές.
Ενώ περπατούσε στα Κάτω Πατήσια, αντιλήφθηκε το περιστατικό και δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή για να προχωρήσει και να δώσει τις Πρώτες Βοήθεις στο 16μηνο παιδάκι, τον μικρό Αλέξανδρο.
«Περπατούσα στα Κάτω Πατήσια όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα μου και έντρομοι οι γονείς καλούσαν σε βοήθεια. Στην αρχή νόμιζα ότι πρόκειται για κάποια κομπίνα όμως όταν είδα το μωρό κατάλαβα ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα. Του έδωσα αμέσως τις Πρώτες Βοήθειες όμως δεν ανταποκρινόταν, γεγονός πολύ ανησυχητικό σύμφωνα με την εμπειρία μου. Έκανα ό,τι μπορούσα και τελικώς το παιδί ανταποκρίθηκε, παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση».
Ο Μάριος Αριστείδου μίλησε στην τηλεόραση του STAR για το περιστατικό.
Δείτε το βίντεο

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστυνομικός, ο οποίος είναι και εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών και υπηρετεί στη Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, έχει σώσει άνθρωπο που βρισκόταν σε κίνδυνο η ζωή του.

Το 2002 στη Λεμεσό είχε δώσει τις πρώτες βοήθειες και έσωσε ένα κοριτσάκι 2 ετών και το 2006 στις πλημμύρες στην Πάφο είχε βουτήξει σε φουσκωμένο ποτάμι για να σώσει ένα ζευγάρι, που το όχημά του είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.
Ο 41 ετών αστυνομικός και πατέρας ενός κοριτσιού έχει παρασημοφορηθεί από την Κυπριακή Αστυνομία με το Αριστείο Ανδραγαθίας.
Πηγή : Reporter

Send this to a friend