Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λάρνακα : Αντί να φυλάει τ’ αυτοκίνητα ταξιδιωτών, τα ενοικίαζε σε άλλα άτομα
Λάρνακα : Αντί να φυλάει τ’ αυτοκίνητα ταξιδιωτών, τα ενοικίαζε σε άλλα άτομα

Λάρνακα : Αντί να φυλάει τ’ αυτοκίνητα ταξιδιωτών, τα ενοικίαζε σε άλλα άτομα

Διαφήμιζε στο διαδίκτυο ότι διέθετε σύγχρονο χώρο φύλαξης αυτοκινήτων για τα άτομα που ταξίδευαν μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας για το εξωτερικό. Στην πραγματικότητα, όμως, παραλάμβανε τα αυτοκίνητα των ανυποψίαστων ταξιδιωτών από το αεροδρόμιο, τα μετέφερνε σε χωράφια και στη συνέχεια τα ενοικίαζε σε ξένους τουρίστες ή σε Κύπριους αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Όταν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των οχημάτων επέστρεφαν στην Κύπρο, έκπληκτοι διαπίστωναν ότι τα αυτοκίνητά τους είτε ήταν κτυπημένα ή έλειπαν αντικείμενα από μέσα, είτε δεν είχαν καύσιμα και προέβαιναν στις σχετικές καταγγελίες.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι παραπονούμενοι, οι οποίοι ακόμα περιμένουν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους από το αεροδρόμιο. Φαίνεται πως τα αυτοκίνητά τους εξακολουθούν να είναι παράνομα ενοικιασμένα. Η Αστυνομία Κιτίου καταζητούσε εδώ και μήνες τον Π. Κ., 32 χρόνων, από τη Λάρνακα, σχετικά με υποθέσεις κλοπών από θεματοφύλακα.

Οι απάτες με τα αυτοκίνητα φαίνεται πως γινόντουσαν επί τακτικής βάσης από τον περασμένο Απρίλιο (13/4 έγινε η πρώτη καταγγελία). Εναντίον του υπόπτου υπάρχουν την δεδομένη στιγμή καταχωρημένες εννέα καταγγελίες παραπονούμενων στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας εναντίον του 32χρονου εξετάζονται παρόμοιας φύσεως υποθέσεις και σε άλλες επαρχίες.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκε για οκτώ μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται. Εναντίον του εξετάζονται αδικήματα κλοπής από θεματοφύλακα, κακόβουλες ζημιές και οδήγησης μηχανοκίνητων οχημάτων χωρίς ασφάλεια και χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend