Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ: Έστησε σκηνικό διάρρηξης για να γλιτώσει τη σύλληψη
ΛΑΡΝΑΚΑ: Έστησε σκηνικό διάρρηξης για να γλιτώσει τη σύλληψη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έστησε σκηνικό διάρρηξης για να γλιτώσει τη σύλληψη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Έκλεψε από την εταιρεία όπου εργοδοτείτο 74 χιλιάδες ευρώ, περιέγραψε σκηνικό διάρρηξης και κλοπής στην Αστυνομία για να γλιτώσει τη σύλληψη, αλλά τελικά «έσπασε» στην ανάκριση και ομολόγησε την κλοπή. Πρόκειται για 40χρονο υπάλληλο της εταιρείας, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια την περασμένη Πέμπτη (14/1) όταν ιδιοκτήτης εταιρείας που εδρεύει στην Λάρνακα κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι 40χρονος υπάλληλος της εταιρείας τον ενημέρωσε πως είχε κλαπεί από τα γραφεία της εταιρείας το χρηματικό ποσό των 74.065 ευρώ.

Ο 40χρονος ανάφερε στον εργοδότη του πως όταν επέστρεψε στα γραφεία της εταιρείας, το απόγευμα της ίδιας μέρας, εντόπισε ακαταστασία στα γραφεία και ανοιχτή την πόρτα εισόδου των γραφείων, στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Μετά την καταγγελία, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν εξετάσεις στα γραφεία της εταιρείας, ενώ ανακρινόμενος ο 40χρονος υπάλληλος επανέλαβε τους ισχυρισμούς που είχε πει αρχικά στον εργοδότη του για την κλοπή των χρημάτων.

Έπειτα, όμως, από έρευνες που έγιναν στην σκηνή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα χρήματα που υποτίθεται είχαν κλαπεί μέσα σε αυτοκίνητο της εταιρείας. Τότε ο 40χρονος ανακρίθηκε εκ νέου, με αποτέλεσμα να ομολογήσει ότι αυτός έκλεψε τα λεφτά.

 

Send this to a friend