Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Καλλίας: «Διαμάντι για τη Λάρνακα, να δημιουργήσουμε παγκόσμια πρωταθλήματα»
Καλλίας: «Διαμάντι για τη Λάρνακα, να δημιουργήσουμε παγκόσμια πρωταθλήματα»

Καλλίας: «Διαμάντι για τη Λάρνακα, να δημιουργήσουμε παγκόσμια πρωταθλήματα»

Το LarnakaOnline Sports έδωσε το παρών του στην επίσκεψη του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη στις αθλητικές εγκαταστάσης του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας. 

Εκεί ήταν και ένας εκ των προπονητών του Ομίλου, ο πρώην επαγγελματίας αντισφαιριστής Φώτος Καλλίας, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην σελίδα μας και στον θεόδωρο Τσιολάκη.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε. Δείτε και το βίντεο:

“Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον ΚΟΑ, το Δημαρχείο και το συμβούλιο της Λάρνακας που έκανε όλη αυτή την προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο έργο στην πόλη μας. Το τένις είναι ένα από τα πιο μεγάλα αθλήματα στην Κύπρο, αν δεν είναι και το πρώτο ατομικό και δεύτερο άθλημα γενικότερα. Πιστεύω για την Κύπρο αλλά και σίγουρα για τη Λάρνακα έχει φέρει πολλά παιδιά, γιατί σαν εγώ σαν διευθυντής της ακαδημίας το βλέπω από πρώτο χέρι. Είναι ένας τρόπος για να έρθουν τα παιδιά να μάθουν το άθλημα και γενικά να αθληθούν. Από την μεριά μου σαν πρώην επαγγελματίας έχουμε ήδη κάνει τις επαφές μας από το εξωτερικό. Έχουμε ήδη φέρει τον φιναλίστ του Ρολάντγκαρος σε αναπηρικό καροτσάκι και έχει προπονηθεί εδώ. Πιστεύω αυτό το διαμάντι θα έλεγα για την Λάρνακα, θα βοηθήσει όχι μόνο τα παιδιά μας, αλλά θα δώσει και ώθηση να δημιουργήσουμε και άλλα παγκύπρια και παγκόσμια πρωταθλήματα, έτσι ώστε να φέρουμε και άλλο κόσμο στη Λάρνακα, να γνωρίσουν το άθλημα και να δουν υψηλό επίπεδο σε αυτές τις πολυτελής εγκαταστάσεις γηπέδων που έχουμε”.

Θεόδωρος Τσιολάκης-LarnakaOnline Sports

Send this to a friend