Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Τάσος Προκοπίου – Πρόεδρος ΚΑΟΑΜΕΑ : «Το πώς αντιμετωπίζονται τα άτομα με αναπηρίες είναι ένδειξη του πολιτισμού και της ανθρωπιάς μιας κοινωνίας» (φώτο)
Τάσος Προκοπίου – Πρόεδρος ΚΑΟΑΜΕΑ : «Το πώς αντιμετωπίζονται τα άτομα με αναπηρίες είναι ένδειξη του πολιτισμού και της ανθρωπιάς μιας κοινωνίας» (φώτο)

Τάσος Προκοπίου – Πρόεδρος ΚΑΟΑΜΕΑ : «Το πώς αντιμετωπίζονται τα άτομα με αναπηρίες είναι ένδειξη του πολιτισμού και της ανθρωπιάς μιας κοινωνίας» (φώτο)

Ο Πρόεδρος της ΚΑΟΑΜΕΑ, τίμησε με την παρουσία του την Χοροεσπερίδα/Τελετή Βραβεύσεων του Σωματείου Εθελοντών και Φίλων «Άγιος Χαράλαμπος», (Μέλους της Κυπριακής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία) και η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας κας Μαριλένας Ευαγγέλου, μιά παρουσία που στοιχειοθετεί και τονώνει, τις όποιες προσπάθειες γίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

 

 

Στο δικό του χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ο.Α.ΜΕ.Α κ. Τάσος Προκοπίου ανέφερε: «Απόψε, νιώθω μεγάλη συγκίνηση απευθυνόμενος σε Εθελοντές και Φίλους, που όχι μόνο θυσιάζουν αμέτρητες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά, επιδεικνύουν πραγματικό και γνήσιο ενδιαφέρον για αυτά τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Σωματείου τους, στηρίζοντας ακόμα και οικονομικά ή και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Το πώς αντιμετωπίζονται τα άτομα με αναπηρίες είναι ένδειξη του πολιτισμού και της ανθρωπιάς μιας κοινωνίας!

Γι αυτό πιστεύω πως η αποψινή εκδήλωση, ας αφυπνήσει την κοινωνική ευαισθησία όλων μας, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΦΟΡΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, και να ενδυναμώσουμε τις προσπάθειες αυτών των ανθρώπων, έτσι ώστε, τα άτομα με αναπηρία να ενταχθούν σε κάθε πτυχή της πολιτιστικής καθημερινότητας, και να κατακτήσουν την θέση που δικαιούνται στην ζωή.

Θέλω να μεταφέρω από το βήμα αυτό, πως ως Πρόεδρος της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες σας για να πετύχετε τους στόχους σας, γιατί πιστεύω πως όλο αυτό το έργο που επιτελείτε πραγματικά είναι λειτούργημα.

Στόχος και όραμα μας είναι… οι αθλητές μας με ειδικές ικανότητες και με ελαφριά μορφή νοητικής στέρησης, να τους δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Διεθνείς αγώνες υψηλότερου επιπέδου στο εξωτερικό.

Τελειώνοντας, θα ήταν μεγάλη παράλειψη μου, να μην εξέφραζα τις θερμές ευχαριστίες μου, στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την διαχρονική οικονομική στήριξη του».

 

Send this to a friend